Jag startar eget!

publicerat i Allmänt, Fotografering;
Ja nu är det klart och det känns både fantastiskt och jätte läskigt på en och samma gång. Jag har alltid älskat att fotografera men att det en dag skulle bli mer än en hobby hade jag aldrig vågat drömma om men nu händer det.
Jag kommer att jobba kvar som resesäljare på Resia samt fortsätta att köra mina pass på sporthallen och ha detta vid sidan av. Jag har gått och funderat på detta länge nu och för ett tag sedan så bara kände jag att det var dags. Dags att våga tro på sig själv och satsa. Inget satsat, inget vunnet. Bära eller brista nu förverkligar jag en dröm.
Så håll utkik, inom snar framtid lanserar jag min firma med allt vad det innebär och tar steget vidare ut mot något nytt!
Det är därför det varit tyst på bloggen så länge, att starta firma och skapa sin egna hemsida är inte bara, det tar lite mer tid än vad man tror men snart, väldigt snart är allt klart.
 
Här har vi två av mina snälla modeller som ställt upp på fotograferingar i alla väder i tid och otid. Dom är väldigt tacksamma att ha framför kameran och bjuder på många skratt <3