JA! Mallorca i maj

publicerat i Allmänt, Familjen, Resa;
Under min uppväxt har jag varit väldigt bortskämd med att få resa mycket. Jag har fått åka till så många fantastiska ställen världen över och jag har även bott utomlands som barn och att resa har blivit en del av mig. Att jag dessutom jobbar med resor gör min törst på att få upptäcka fler delar av världen ännu större.  
Vi är en familj som älskar att resa och vi har rest med barnen sedan de var små, för mig har det aldrig varit ett problem det är ju så jag är uppväxt. Det har dock ifrågasatts många gånger och jag kommer ihåg när vi skulle resa till Florida 2008 när Lukas var knappt tre och jag var gravid i vecka 20 med Hugo. Frågor som: Är det verkligen så smart att åka så långt med en treåring han kommer ju ändå inte att komma ihåg något... Att flyga så länge med ett litet barn är ju inte roligt för någon.... Nej att lägga pengar på en sådan resa med ett så litet barn skulle vi aldrig göra...
Jag kan säga att resan till Florida 2008 pratar Lukas fortfarande om och allt handlar väl om inställning. Vi har lite inställningen att det blir vad man gör det till :) Jag vill så gärna att våra barn ska få växa upp med att resa för att sedan känna sig trygga med att resa själva när de blir äldre.
Många resor till har det blivit därför var det självklart för mig vad Jimmy skulle få i 40 års present, en resa så klart. Jag och Jimmy har rest mycket själva och varit iväg på weekendresor utan barnen men nu ville jag få till en resa där vi kan åka hela familjen. Förra året var vi i Marbella när min Pappa fyllde 60 år och det är nog en utav dom bästa semestrar vi haft! Mamma & Pappa hyrde ett hus med egen trädgård med pool. Så lyxigt att ha eget och att aldrig behöva passa några tider, man sover så länge man vill, man äter när man vill och barnen får lämna bordet när dom är klara medan föräldrarna kan sitta kvar och njuta lääääääänge av middagen utan några sura miner. All inclusive i all ära för det är också toppen men att passa restaurangtider med tre barn varav en kommer att vara 11 månader och inte vilja sitta still så är det att hyra hus jag tänkt mig sååååå i maj bär det av till Mallorca! Tjejerna på jobbet har bokat in flyget till oss och nu är vi i full färd med att hitta ett passande hus. Det är underbart att ha en resa att se fram emot!
Som pricken över i så överraskade våra vänner Anna & Jonas med att boka in sig med så när Jimmy fyllde år fick han inte bara resan utan även fint sällskap på resan. Vi längtar så mycket efter denna resan :)
Tänk att jag ska få åka iväg på semester med dessa godingarna! Att resa sätter verkligen guldkant på tillvaron.
 
 
 

Kommentera inlägget här :