Hej höst!

publicerat i Allmänt;
I förra veckan badade vi i havet i Helsingborg, idag vräker regnet ner och löven är helt plötsligt gula...
Ja hur gärna jag än vill att sommaren ska stanna några månader till så inser jag att hösten är här och det är bara att acceptera. Men lite mysigt är det ju med dom fina färgerna ute och alla ljusen som nu tänds upp i huset.
Jag har så mycket jag skulle vilja få ner och dela med mig av idag men börjar med förra veckans höjdpunkt och fyller på med mer under helgen och veckan som kommer :)
Förra veckan spenderade vi i Helsingborg få att få vara del av Helsingborg Marathon, då jag inte sprang i år bestämde jag mig för att låta barnen få uppleva denna fest och Lukas fick även äran att få jobba som funktionär. Och just det jag fick ju även med mig min coola morfar Kaj som fyller 90 i mars. Jag blir lika känslosam varje gång jag ska skriva om detta då jag är så stolt över vad lillebror & hans svåger Andreas skapat. Vilket lopp, vilken folkfest, vilket arrangemang! Jag skulle kunna go on and on forever men väljer idag att bjuda er på bilderna vi fick ihop under helgen. Simon jag älskar dig och jag är så otroligt stolt över det du åstadkommit, jag kommer att vara på plats varje år så länge Helsingborg Marathon går av stapeln, det är något jag kan lova dig.
Här har ni bilderna från årets löparfest :)
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :