Feel good fotografering

publicerat i Fotografering;
Vädret var inte det bästa och utanför fönstret duggade regnet ikapp med dom gråa novembervindarna. Det var med stelfrusna fingrar och gummistövlar jag satte mig i bilen för att möta upp min vän Hanna och hennes Lars för en fotografering vid Hannas föräldrars gård. Min ljuvliga lilla assistent hade dagen till ära feber och ska jag vara helt ärlig så kändes förutsättningarna för en lyckad fotografering ganska långt borta.
Men oj vad fel jag hade, i samma ögonblick som jag parkerade bilen så möttes jag av detta parets värme och glädje. På en sekund var den trista novemberkänslan som bortblåst och istället fylldes luften av skratt och kärlek. Dessutom somnade min lilla assistent gott i vagnen till regnets småduggande och sov sedan gott under hela fotograferingen.
Det är alltid roligt att få fotografera människor men ibland så bara klickar det så där lite extra, tiden bara flög förbi och det går inte att ta miste på dessa fina människors kärlek. Tack Hanna & Lars för att jag fick vara med och fånga er, jag går fortfarande runt och är sådär varm inombords.
Här kommer några av många bilder från gårdagen fotografering med dessa snyggingarna.
 
 
 
 

Tänk vilka effekter solen har....

publicerat i Allmänt;
Jag är en människa som är otroligt beroende utav solen och dess ljus. Jag blir så mycket piggare och gladare när solen är framme och har så mycket lättare att hantera saker och ting när solen skiner (ja vem har inte det egentligen) Så lyckan var påtaglig när vi efter frukost idag såg att solen sken och märkte att Hugo var piggare. Lukas är nu frisk och har varit i skolan och penicillinet har börjat verka på Hugo som mår mycket bättre. Nu hoppas jag verkligen att vi ska slippa baciller på ett tag. Det är så jobbigt att se sina barn må dåligt och känna sig lite hjälplös. Att sömnen också får sig en törn gör inte att det blir lättare att serva barnen under dagarna.
MEN idag när Lukas var i skolan klädde vi oss varmt och gick ut en sväng för att njuta av solen och frisk luft efter alldeles för många dagar inne. Det är alldeles magisk vackert ute nu och vädret är alldeles perfekt, sol, - 5 grader och blå himmel. Med det sagt så håller jag alla tummar och tår för att vi nu ska bli friska allihop och kunna njuta av helgen tillsammans.
Happy friday folks!
 

Sjukstuga

publicerat i Allmänt;
Ja så kom halsflussen och hälsade på igen, denna gången var det Lukas tur men vi fick komma in snabbt till hälsocentralen och dom skrev ut penicillin med en gång och då vänder det snabbt. Lillfia är inte heller helt pigg och har inte riktigt varit helt nöjd med något och igår ville hon inte äta heller, natten ska vi inte prata om.... Jag bara hoppas att inte hon också ska bli sjuk, stackarn har redan varit förkyld så det räcker och blir över sen hon föddes.
För övrigt flyger dagarna förbi och när jag tittar i kalendern ser jag att det är:
1½ vecka till advent
3 veckor till vi åker till Sälen
4 veckor till jag fyller år
5 veckor till vi åker ner till Skåne för att fira jul
6 veckor lite drygt kvar på detta året  
Men OJ vad hände, det var ju nyss sommar?!?!?! Hur som helst så älskar jag december och ser fram emot julbakning, semester i Sälen och Skåne, adventspynt, julklappsförberedelser, snö och tid med nära och kära så bring it on, december jag är redo!
Önskar en fin vecka och hoppas på mycket solsken! Idag bjuder jag på de traditionella majskroksbilderna :)