Feel good fotografering

publicerat i Fotografering;
Vädret var inte det bästa och utanför fönstret duggade regnet ikapp med dom gråa novembervindarna. Det var med stelfrusna fingrar och gummistövlar jag satte mig i bilen för att möta upp min vän Hanna och hennes Lars för en fotografering vid Hannas föräldrars gård. Min ljuvliga lilla assistent hade dagen till ära feber och ska jag vara helt ärlig så kändes förutsättningarna för en lyckad fotografering ganska långt borta.
Men oj vad fel jag hade, i samma ögonblick som jag parkerade bilen så möttes jag av detta parets värme och glädje. På en sekund var den trista novemberkänslan som bortblåst och istället fylldes luften av skratt och kärlek. Dessutom somnade min lilla assistent gott i vagnen till regnets småduggande och sov sedan gott under hela fotograferingen.
Det är alltid roligt att få fotografera människor men ibland så bara klickar det så där lite extra, tiden bara flög förbi och det går inte att ta miste på dessa fina människors kärlek. Tack Hanna & Lars för att jag fick vara med och fånga er, jag går fortfarande runt och är sådär varm inombords.
Här kommer några av många bilder från gårdagen fotografering med dessa snyggingarna.