Tillbaka!

publicerat i Allmänt;
Tillbaka igen efter havererad dator, flunsa samt gästbloggande på Spring.
Gästbloggandet på Spring har varit så otroligt roligt och är ni intresserade av att läsa mina inlägg hittar ni dom här!
 
I Söräng händer det grejer, ovanvåningen är nu målad och golvet lagt i Lukas rum samt i en del av barnkammaren. Nu väntar vi bara på socklar och lister som är lite försenade från leverantören men så fort dom kommer ska dom bara målas, sättas in och sen kan vi tapetsera Lukas fondvägg samt färdigställa det sista och avslutningsvis slå upp väggen in till vårt befintliga hus. Helt galet hur nära vi är nu, känns nästan lite overkligt.
 
Lyckades åka på årets flunsa och måste erkänns att den tog rätt hårt. Nog för att det är jobbigt med flunsan men testa flunsa höggravid... Inget jag rekommenderar. Jag är nu på väg tillbaka och det känns skönt. Var faktiskt ute på min första jogg idag efter långt uppehåll och jag kan väl inte påstå att jag flög fram i spåret med lätta steg men jag tog mig framåt. Jag får ju även ha i åtanke att jag väger 10 kilo mer än vanligt samt bär runt på den vilda babyn samtidigt. Jag är alltså väldigt tacksam över att jag i vecka 34 fortfarande kan jogga :) Om två veckor har jag mitt sista lopp innan förlossningen inbokat, VårRuset i Gävle, min plan är att ta mig runt på samma tid som Margit springer två varv så att hon kan springa ifatt mig och dra mig sista biten in i mål :) 
 
Nu har jag 1½ vecka kvar på jobbet innan det är dags för mammaledighet, jag har valt att gå hem några veckor innan förlossningen för att komma ner i varv och bara få vara hemma och vila upp mig innan den vilda babyn tittar ut. Jag gruvade mig innan jag hade bestämt mig men nu när jag bestämt mig känns det jätte skönt. Få gå runt hemma och poa på, hinna få lite mer tid med grabbarna och förbereda inför utökning av familjen.
 
Här kommer lite bilder från den senaste månaden.
 
Växande mage
 
Påsken i Skåne och första mötet med Leo <3
 
 
Golvet i Lukas rum.
 
 

Kick off med Resia i Göteborg a la Amerikanskt 20 tal.
 
 
Och Hugo har tappat sin första tand :)
 
 
 

Kommentera inlägget här :