Reality Check...

publicerat i Allmänt, Familjen, renovering;
Nu går det undan, det händer grejer hela tiden och roligt är det. Mycket har hänt sedan senaste inlägget och här kommer en update på vad vi sysslat med :)
 
Magen växer och nu är det endast en månad kvar till beräknat nedkomstdatum. Vi var till barnmorskan igår hela familjen för att få göra ultraljud för att se hur den vilda babyn ligger samt kolla alla värden. Alla värden var toppen och bebisen mår utmärkt. Den ligger på tvären och har fortfarande ganska mycket rum att snurra runt i men vi har ju fyra veckor på oss att få den att vända sig rätt :) Det var så roligt att grabbarna fick vara med och se bebisen även om man inte ser så mycket nu när den är så stor. Vi fick skriva ner vår önskemål inför förlossningen och plötsligt så blev allt så verkligt, herre gud snart är det ju dags!
 
 
I måndags var jag & Margit ner till Gävle och sprang (joggade) Vårruset och jag kan nu meddela att det var min sista löprunda innan förlossningen. Det gick jätte bra men jag känner nu att det är dags att varva ner och inte påfresta kroppen för mycket. Jag är så tacksam över att jag kunnat springa så här långt in i graviditeten, det hade jag aldrig vågat drömma om.
 
 
Jimmy jobbar för fullt för att få klart ovanvåningen och nu är det så nära så nära. Det är lister, en tapet, socklar och lampor som ska in sen är det klart :) Elementet som satt för öppningen in mot utbyggnaden är borttaget och nu kan även väggen rivas helt. Det känns otroligt spännande!
 
 
 
Vi har firat Annika som fyllde 35 igår. Hon bjöd förra helgen in till heldag med vandring längs med flottarleden här i Söräng samt fantastisk trerättersmiddag på kvällen. En härlig dag med fina tjejer och en riktig energiboost.
 
 
Vi har även haft potatissättning, vi är några grannar som gått ihop för att testa potatislyckan :) Det sattes potatis sen grillades det och spelades fotboll hela kvällen, så himla trevligt!   
 

Jag har nu även slutat jobba. Det är skönt att kunna styra dagarna själv och ryggen tackar mig för det. Åtta timmars stillasittande framför en dator var inte det bästa för ryggen just nu. Bonus är att jag får mer tid med grabbarna och hinner poa på lite här hemma innan bebisen kommer med allt vad det innebär. Mina kollegor var så himla gulliga och överraskade mig med en babyshower morgonen innan jag slutade. Jag blev så snopen och rörd och otroligt tacksam!
 
 
En hel del bakning har det blivit också, det är väl hormonerna och tacksam är jag för det, nu har vi frysen full av godsaker till de som vill komma och hälsa på oss i sommar. Gillar ni att baka och få inspiration så ska ni besöka min granne Annikas blogg, den är underbar!
 

Jag önskar er en fin helg och nu lovar jag att det inte kommer att dröja lika länge till nästa uppdatering :)
Tänk att snart blir dessa två storebröder <3
 
 
 

Taggar: Utbyggnad, bakning, familj, gravid;

Kommentera inlägget här :