Rapport utbyggnaden

publicerat i Allmänt, renovering;
Ja nu går det undan i utbyggnaden! Plötsligt är det rum med väggar och tak och el dragen. I veckan har Jimmy gipsat och sen är det dags för spackling och slipning. Det innebär att det snart är dags att beställa golv och tapeter :)
 
Vi vet på ett ungefär vilket golv vi vill ha och tapeten till barnkammaren är vi nog och ganska så säkra på men sen kommer sovrummet. Vi vet att vi vill ha ljust men att vi vill ha en fondvägg, även den ljus i och för sig men det finns ju ett helt hav av tapeter att välja bland. I Lukas rum kommer det att bli ljust med en fondvägg där han bestämt att han vill ha en fototapet, det kommer att bli personligt och häftigt precis i hans stil.
 
För övrigt njuter vi av att vi gått in i Mars månad, att solen faktiskt visat sig flera gånger den senaste veckan, att det är mycket ljusare på eftermiddagarna och att vi nu kan springa/promenera på bar mark på större delar av vägarna.
 
Här kommer lite bilder tagna för några dagar sedan (vilket innebär att det hunnit hända en del till)
 
Utsikten från vårt sovrum.
Hallen in till vårt sovrum.
Lukas rum.
 
Barnkammaren.
Hallen från vårt sovrum till Lukas rum, barnkammaren, toaletten och till höger öppningen in mot den befintliga delen. (vårt nuvarande sovrum)
Lite golvinspiration.
 
Och så lite bilder på kulan från den gångna veckan :)
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av annika grannfrun:

Ni kommer att få ett underbart fint hem! Tur att ni har så fina grannar att matcha huset med ;) / grannfrun

Kommentera inlägget här :