Nice

publicerat i Allmänt, Resa;
Nice var underbart! Vi har haft en underbar weekend och laddat batterierna men som vi pratade om i bilen på väg hem, det är alltid lika härligt att komma hem när man varit borta. Nu landar vi några dagar hemma sen packar vi om för att åka ner till Skåne och fira påsken där. Som vi längtar, att få träffa nära och kära och att få snosa på nytillskottet Leo!
Här kommer några bilder från vår resa, fler kommer inom kort! Missa inte heller att kika in på Springlfa.se där jag de kommande fem veckorna gästbloggar :)
 
Vecka 28
Kvällspromenad längs med promenade des Anglais i Nice.
Utsikten från Colline de Chateau!
Berest bebbe :)
Cap D´Ail
 
Monaco
 
 

Rapport utbyggnaden

publicerat i Allmänt, renovering;
Och i utbyggnaden händer det grejer, nu är golvet inköpt och det är dags att välja färg och tapeter till väggarna. Hade aldrig kunnat ana att det skulle vara så svårt att välja tapeter. Vi (när jag skriver vi menar jag alltid Jimmy) kommer att måla alla väggarna men kommer att ha en fondvägg med tapet i varje rum. Lukas har valt sin fondtapet och vi (jag) är till 99% säker på vilken jag vill ha till barnkammaren men sen är det ju sovrummet... Jag har ingen aning.... och snart är det dags att bestämma sig, vad tycker ni? Har ni några tips?
 
Nu har Jimmy spacklat och sen ska det slipas och målas sen är det dags att börja... Jag kan inte fatta att vi snart är där :) Det har gått så fort, men det är väl så när man är gift med en byggnadsarbetare (lucky me)
 
Här kommer de senast tagna bilderna men som sagt, han är snabb som en iller och det har hunnit hända mer sen jag tog dessa.
 

Vilken tapet tror ni blir bäst i barnkammaren om vi målar väggarna vita men vill ha en fonsvägg med tapet?
Alternativ 1, vit med gråa stjärnor.

Eller alternativ 2, grå med vita stjärnor.
 

Jag har blivit faster igen <3

publicerat i Allmänt, Familjen;
Natten mellan tisdag och onsdag vaknade jag av det finaste mms man kan tänka sig. Med suddiga ögon tog jag tag i min iphone och skådade det sötaste lilla mirakel med mörkt hår och stora rådjursögon. Min andra brorson hade sett dagens ljus och hela familjen mådde bra. Han har fått namnet Leo och är gosse nummer fyra i "Williamsson släktet." Jag låg länge och beundrade bilderna jag fått av min lillebror och den där magiska känslan spred sig i hela kroppen, det är något alldeles extra med en helt nyfödd liten människa.
 
Stort grattis Elliot, Simon & Lisa till er fantastiska lillebror Leo, nu längtar jag efter att få komma ner och träffa er i påsk!