Första tiden hemma <3

publicerat i Familjen;
Idag är det 12 dagar sedan vi blev fem i familjen. Vi njuter av dagarna hemma och den första tiden har varit lugn och väldigt harmonisk. Vi har berikats med en liten tjej som verkar väldigt nöjd med livet utanför magen och uppskattar mat lika mycket som sin mamma och sömn lika mycket som sin Morfar :)
Vi har tagit det lugnt och jag njuter av att bara vara hemma och inte göra så mycket alls (man hinner inte med så mycket när man ammar större delar av dagen) Vi har myst på hemma, gjort en utflykt till Lukas fotbollscup i Rengsjö och hängt nere på badstranden bortsett från det har vi inte lämnat hemmet mer än till BVC för vägning och mätning. Lillskruttan har inte riktigt gått upp i vikt som hon ska men vi hoppas att det beror på att mjölken inte riktigt hittat rätt balans än och att det varit så otroligt varmt, 30 grader är inte vad man är van vid. Vi har tid på BVC på onsdag igen så nu håller vi tummarna för att hon ökat på sig tills dess :) 
Jimmy har börjat jobba igen för att spara lite pappadagar till semestern så att vi får längre ledighet tillsammans sen så nu försöker jag hitta en rutin för att få dagarna att gå ihop för mig och barnen, än så länge går det över förväntan. Nu underlättar det naturligtvis att grabbarna är så stora och kan hjälpa till med en hel del här hemma men det är ändå lite trixigt att tillfredsställa allas behov så här på sommarlovet, en vill fiska, en vill bada och en vill äta hahaha. Ja emellanåt känner man sig som supermamman i slutet av dagen och ibland känner man sig fullkomligt otillräcklig men det är väl så det är. Men nu är det bara en vecka kvar sen går Jimmy på semester och då får vi tid tillsamman allihop <3
Här kommer bildbomben från vår första tid hemma med Linnea!
Första mötet med Mormor <3
Hugo på fotbollsskola!
Lukas överraskade oss med världens finaste frukost en morgon!
Med brorsan på cup i Rengsjö.
Underbar sommarkväll hemma hos grannarna.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jossan:

Men åh vilka fina bilder :)

Kommentera inlägget här :