Efterlysning...

publicerat i
Hemma med sjuk Lukas idag. Har kommit in i sortera och rensa tagen och har insett en grej. Vi har i princip skänkt bort eller behövt kasta det mesta efter grabbarna sedan de var bebisar. Jag har sorterar upp de kläder vi har kvar och även hittat lite filtar och babyleksaker men det är allt (blir nog lite så när man har så många år mellan barnen) Därför efterlyser jag nu lite saker som står på min önskelista. Kanske finns det någon som har något liggandes hemma som de kan tänkas sälja till oss :) 
 
Vad använde ni alldeles i början som ni inte kunde vara utan? Har jag missat något? Har ni tips? Hit me! Jag tar gladeligen emot alla tips ni har. Vad klara man sig inte utan och vad anser ni vara helt onödigt?
 
På min önskelista just nu:  
  • Babynest
  • Amningskudde
  • Babyvakt
  • Skötväska
  • Skötbord (vi fick ett jätte fint litet skötbord av min svärfar som han gjort själv när vi fick Lukas men då bodde vi trångt och hade inte plats till något större, nu när vi kommer att ha gott om utrymme skulle jag gärna vilja ha ett som även har lite förvaring) 
  • Babyskydd (den första bilbarnstolen)

 

Lite inspirationsbilder:
 
Amningskudde
Babynest
Babyvakt
Skötbord med förvaring
 
Skötväska
 
 Babyskydd
 

Solsken och snö

publicerat i Allmänt, Familjen;
Igår hade vi alldeles fantastiskt väder här i Söräng. Solen sken och det var cirka 7 minusgrader, det glittrade överallt. Medan jag åkte och jobbade njöt grabbarna ute i snön. Idag medan jag är hemma med sjuk son njuter jag av alla fina bilder Jimmy tog under gårdagen och är så glad över att Lukas inte var sjuk igår när det var så fint väder. Idag har det snöat nästan hela dagen, lite mysigt det med...
 
Några av Jimmys fina bilder <3
 
 

Relaxen

publicerat i Allmänt, renovering;
Under en period har min man jobbat med att bygga en relax till oss i källaren. Han har under byggets gång berättat för mig hur han ville ha det och jag har haft någon sorts bild av ungefär hur det skulle bli men aldrig hade jag kunnat drömma om att det skulle bli så bra!
 
Vi har världens finast relax! Tack darling för att du gör så fint till vår familj <3