Bebisens vrålåk & bebisbulan.....

publicerat i
Ja, jag erkänner det blir mycket bebissnack nu. Kanske för att man vågar tro på det på riktigt nu eller för att det faktiskt inte är mer än fyra månader kvar till nedkomst :)
Igår var jag och barnen och köpte vagn till bebisen, vi har kollat på en massa olika varianter och provkört en hel del men efter en massa velande fram och tillbaka föll vårt val på Crescent Classic i helsvart. Jag tror att detta är en vagn som kommer att passa våra behov perfekt! Det kändes lite overkligen när jag lämnade hanpenningen på den och beställde hem den till den 1 juni. Tusen tack Mormor & Morfar för bebisens fina vrålåk!!!!
Annars flyger veckorna iväg i en rasande fart och Jimmy renoverar för fullt och jag är mitt upp mitt rensande, tvättade, städande och njuter av det så länge det håller i sig. Jimmy har hunnit jätte långt på övervåningen och jag kommer att lägga ut en massa bilder i veckan på hur det ser ut för er som är nyfikna.
Nu har vi kommit till vecka 24 i graviditeten och idag bjuder jag på helt nytagna bilder av bulan <3
Jag önskar er en fin vecka och håller tummarna för att vi får fler så fantastiska dagar som vi haft idag! Tänk vad solens strålar kan göra underverk!