Sexårstrots och tidiga tonårsfasoner

publicerat i Allmänt;
När energinivån ligger på noll och när man oftare är osams med kidsen än vad man är sams då måste batterierna laddas. Just nu är vi där... Och vi har varit där ett tag... Jag känner mig som häxan surtant och är så trött på att tjata jämt. När vi behöver ladda batterierna åker vi till Galven, det är så vackert och rogivande där och hela familjen älskar det. I lördags åkte vi dit och bara var, alla tillsammans, Pappan, häxan surtant, minitonåringen, sexåringen, bebisen, vovven och alla myggen....
Nu är det måndag, ny vecka, nya tag och Super snälla silver Sandra.... eller hur var det nu :)
 
 

Jag och min kamera

publicerat i Fotografering;
Jag har två fritidsintressen som jag verkligen älskar, det ena är att springa och det andra är att få gå lös med min kamera. Jag har nog alltid tyckt att det varit roligt att ta kort ända sedan jag var liten men det är nu de senaste åren som mitt intresse för fotografering blommat upp. Att få fånga människor mitt i livet, vackra platser i skymningen eller söta djur som gör tokiga saker, jag bara älskar det!
Nu har ju mina barn tröttnat på mig och min kamera som i tid och otid vill fånga allt som händer i deras liv men ser ni då får man låna andras barn :) Ett barn som fortfarande tycker att jag och min kamera är ganska kul är vår granntjej Nora. Jag har haft turen att få fota henne ända sedan hon låg i magen på Annika och många bilder har det blivit. Här kommer några av mina favoriter (det finns hundratals favoriter) på världens goaste lilla Nora <3
 
 

Tillfälligt avbrott...

publicerat i Familjen;
Min blogg har tydligen legat nere... Då jag inte bloggat på ett tag så har jag inte vetat, hur som helst nu är den up and running igen :)
Vi har haft en underbar sommar tillsammans och vi lär känna lilla Linnea mer och mer för varje dag. Hon är en mycket nöjd och glad tjej som verkar njuta till fullo av livet. Hon har hunnit bli två månader och väger idag 4456 gram och är 57 centimeter lång. Lukas har börjat i fyran och Hugo har börjat i förskoleklass och jag kan inte fatta hur stora dom blir.
Eftersom att det skulle bli en hel roman om jag skulle skriva om allt vi gjort i sommar så kommer här några bilder från de senaste veckorna. Hoppas att ni vill fortsätta att följa bloggen då jag nu fått fart på den igen!