Mitt absolut bästa tips som löpare

publicerat i Träning & hälsa;
Igår skrev min bror ett inlägg på instagram (@simonwikstrand) om tips inför en mara. Jag inspireras otroligt mycket utav min bror och det är han som är min coach när det gäller min löpning. Jag älskar att läsa om alla hans lopp och hur han lägger upp träningen inför sina olika utmaningar. Han är min idol all time! Jag får otroligt mycket hjälp och pepp av Simon och jag är så otroligt tacksam över det så nu tänkte jag dela med mig till er av mitt absolut bästa löpartips!
 
Jag skulle kunna säga att intervaller, disciplin och hårt jobb är nyckeln till att lyckas, jag skulle kunna säga att målmedvetenhet och löpskolning är det som fått mig till en bättre löpare fast trots att dessa byggstenar är viktiga faktorer så är mitt absolut bästa tips att skaffa en löparkompis! Det finns inga intervaller i världen eller långpass som slår min löparvän! Jag hade aldrig varit den löpare jag är idag om det inte vore för Margit! Det är helt sant. 
 
I stekande sol eller isande snöstorm finns hon vid min sida. När motivationen och energin dippar finns hon där och peppar på. När dygnet inte erbjuder mer än några få timmar av ljus och mörkret känns mörkare än kol håller hon mig sällskap. När snön piskar mot ansiktet och isen under fötterna får mig att komma en meter fram och en halv bak finns hon där och lyser upp och när backarna känns omöjliga att erövra finns hon där och hejar på.
 
Margit tack för att du gör mig till en bättre löpare och för att du delar alla med och motgångar med mig. Utan dig hade jag aldrig tagit mig genom maran i Köpenhamn förra året bara dagar efter min halsfluss och jag är så tacksam för att jag har dig! Jag hoppas att detta bara är början på våra löparäventyr och att vi ska kunna få uppleva många lopp och träningspass ihop framöver. För mig är du guld värd <3
 
 
 
 
 
 
  

Taggar: copenhagen marathon, löpning, träning;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Per Gustafsson:

Hej vad kul att du har gjort en snygg blogg eller hemsida... Jag har typ tröttnat på det eftersom jag som gammal datanörd har haft flera bloggar och facebookat twittrat osv långt innan det blivit poppis så man har tröttnat men nu har jag skaffat en bättre adress till min hemsida och där kommer jag blogga lite mer om mitt intresse Löpning och mina andra intressen i livet... Idag så är det ett inlägg uppe med mitt nya PB /Per G

Kommentera inlägget här :