Skolavlutning för dom finaste ja vet <3

publicerat i Familjen;
Idag var det dags för skolavslutning för barnen, eller egentligen för Lukas men det blir lite kalas för hela familjen. Jag blir alltid så emotionell när det är dags för avslutning innan sommarlovet. Jag ser hur mycket barnen har växt det senaste året och plötsligen är den tiden på året då jag trivs som bäst här. Att få se sina barn bland vänner och i en miljö där dom känner sig trygga och glada gör mig så varm inombords. Att se alla fina barn och deras föräldrar samlade för att säga tack för det gångna läsåret och önska alla en glad sommar gör mig lycklig.
 
Jag är så tacksam för min fina familj och att vara mamma till dom här två grabbarna gör mig lyckligas i världen. Det är utan tvekan det absolut svåraste men också bästa jag någonsin gjort. Som förälder tampas man dagligen med funderingar över om de beslut man tar är de bästa för barnen och ibland knyter det dåliga samvetet sig som en knut i magen över allt man inte gör eller hinner med barnen. Man räds över att inte räcka till eller finnas där när det ibland behövs som mest men kärleken till dessa små människor övervinner allt. Lukas & Hugo jag är så glad över att få vara er mamma och fast att saker och ting inte alltid är så enkla så är ni alltid det bästa som hänt mig.
 
Till mina två oslagbara barn, jag älskar er mer än ni någonsin kan förstå och varje dag med er gör mitt liv så mycket bättre <3
 
 
   

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mamma:

Du ska vara stolt som mamma! Du gör ditt bästa & det räcker långt 👍😍 heja dej & din familj 👏❤️😍

Kommentera inlägget här :