Det ljuva livet!

publicerat i Allmänt;
Ännu en fantastisk helg har passerat och bjudit på både sol, värme och härligt umgänge. Jag njuter av dagarna hemma med nära och kära och jag kan inte fatta att semestern väntar runt hörnet. Först har jag utbildning i Göteborg på schemat och det ser jag verkligen fram emot! Att få utvecklas och lära sig nya saker berikar och bringar glädje till jobbet. Jag ska även få träffa två fina vänner som jag lärde känna på studieresan och det ser jag också så mycket fram emot!
 
I helgen hade vi äntligen kalas för Hugo som fyllde år i mars men tänk vad bra det blev att vänta, vi kund vara ute i trädgården och solen sken och barnen kunde gå på skattjakt ute :) Hugo hade bestämt sig för pyjamas party och pyjamas party blev det! Alla barnen var nöjda och glada och med glada barn kommer glada föräldrar.
 
Vi har även hunnit träffa grannarna och det är så mysigt med spontan gemensam middag eller grillning nere vid badstranden utan några krav. Jag är så lyckligt lottad som har så fina människor i min närhet. En härlig löprunda med tjejerna hann jag också med och med den så blev helgen komplett :)
 
Här kommer helgens bildbomb. Njut!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mamma:

Helt Helt underbart! Tack för alla bilder👏😍❤️

Kommentera inlägget här :