Update utbyggnaden

publicerat i
Just nu härjar ett förkylningsvirus bland dom vuxna här hemma, jag & Jimmy har varit helt däckade medan grabbarna har fått hålla ställningarna. Pigga barn, dock ej så pigga föräldrar men febern har försvunnit nu och snart är vi nog fit for fight igen :)
 
Det har hänt en del på huset och nu har vi fått in en provisorisk ytterdörr, taket är färdigt och idag levereras fönsterna. Detta innebär att huset nu är vädertätt och redo för höstens alla väder, det känns helt fantastiskt! Ställningen är nermonterad och det är bara en vända med skräp kvar som ska till tippen (för denna gången) och jag kan inte fatta hur fort allting gått.
 
Vi har planerat detta i så många år och nu är vi där, härlig känsla! Tror ni Lukas är lycklig över att äntligen fått ett eget rum?!?! Det är både jag och Jimmy helt överrens om att det har varit den största lyckan hittills med utbyggnaden att kunna ge grabbarna egna rum <3
 
Tills nästa update, här kommer bilderna.
 
Övervåningen sett från vårt befintliga sovrum, vårt nya sovrum ser ni längst mot de stora panorama fönsterna, rummet närmst blir Lukas nya.
 
 
Entréplan, det ni ser är vårt nya vardagsrum samt hallen.
 
Entréplan, sett från vardagsrummet mot entrén. Till vänster blir det stort badrum samt förråd och rakt fram blir vår nya entré, en del av väggen till höger kommer att slås ut mot köket så att det blir öppen planlösning.
 
Visst blev taket bra! Ytterdörren är endast provisorisk då vi vill kunna låsa men kommer att bytas ut längre fram, vi kommer även att lämna en smal glasspringa öppen bredvid dörren för att släppa in ljus. Gamla delen av huset kommer att brädfodras om och sen kommer hela huset att målas grått (se bild längre ner från baksidan, samma färg som kupan kommer huset att bli)
 
 
Uppe i nya delen är de stora fönsterna i vårt sovrum samt nere är det nya vardagsrummet, kommer att bli kanon med tanke på den fina utsikten vi har. Från vardagsrummet nere är det en altandörr som kommer att öppnas ut mot soldäcket (ser ni det framför er) delen fram till vår befintliga altandörr kommer att vara inglasad och resterande kommer att vara helt öppen.