Helsingborg Marathon på CFL i Söderhamn

publicerat i Allmänt;
Förra helgen hade jag turen att få ha Simon & Andreas boendes hemma hos mig. Jag träffar inte min bror överdrivet ofta så därför var det extra mysigt. De skulle till CFL i Söderhamn och hålla föredrag, ha workshop, löpteknik samt delta i ett UF företags lopp som de anordnat. Som ambassadörer för Helsingborg Marathon fick jag och Margit privilegiet att få vara med killarna under helgen och så glad jag är för det. Det är en fröjd att få delta i dessa energiknippens arbete. De sprider så otroligt mycket energi och har ett sånt driv att jag blir alldeles lycklig och inspirerad för lång tid framöver.
 
Simon & Andreas ni är helt fantastiska och jag är så glad för att jag får följa er på er resa. Ni sprider så mycket energi och inspiration och ni har så fina värderingar. Det var ett nöje att få ha er här under helgen! Och grymt bra jobbat på loppet! Här kommer en hel drös bilder från er helg i Hälsingland.
 
 
 

Zumba Charity in Pink med Lene!

publicerat i Träning & hälsa;
Ja var börjar man?! Vilken dag, vilken glädje, vilket ös! Lene, tusen tack för att jag och Margit fick vara en del av ditt fantastiska arrangemang. Att få göra något som man tycker är så otroligt kul och samtidigt kunna bidra till forskningen för cancer känns helt otroligt. Tack alla fantastiska människor som kom och dansade loss och samlade in pengar till rosa bandet. SÅ otroligt mycket känslor att jag inte riktigt kan sätta ord på det. Bilderna fåt tala sitt klara språk =)