We whent all in this time!

publicerat i Familjen;
Idag har jag haft en ledig dag, helt underbart med tanke på att Mamma & Pappa är här. Vi bestämde oss för att baka lussebullar och adventspynta... Barnen hade andra planer.... they whent all in!!! All the way!!! Jag har nog aldrig haft huset julpyntat så tidigt och jag har aldrig haft granen inne så tidigt men lyckan hos barnen var total! Jag hade inte hjärta att stoppa dom... Vi har haft en jätte mysig dag tillsammans och alla har varit delaktiga i alla aktiviteter. Tusen tack Mamma & Pappa för idag, jag är så glad över att vi fick denna dagen tillsammans <3
 
 
 

Hjälp!!!

publicerat i Allmänt;
Nu behöver jag alla era råd och tips! Mitt hår håller fullkomligt på att smula sönder och ramla av.... Jag vet inte vad som har hänt men det senaste året har kvaliten på mitt hår försämrats avsevärt. Jag har varit hos frisören och gjort en keratinkur men det hjälpte inte, jag klipper mitt hår regelbundet, jag använder inpackning två gånger i veckan men inget hjälper. Underhåret och håret på baksidan av huvudet är av god kvalite men det är håret som ramar in ansiktet som är så slitet så det smular sönder. Nu har jag klippt det så mycket att det knappt finns något kvar att klippa av så snälla läsare, bomba mig med alla era tips!!!! Ja just det jag har nu även påbörjat en kur med Priorin i hopp om att det ska hjälpa.... Någon som har erfarenhet av det?
 
Inpackningen jag använder:

 
 

Jag har blivit bandymamma!

publicerat i Allmänt;
Ja så är det, nu har det börjat. Nu åker vi med sonen för att följa vinster och förluster på hemmaplan och bortaplan. Igår var det dags i Ljusdal och det blev en förlust och en vinst. De började första matchen i röda tröjor och avslutade med vinsten 13-2 i vita tröjor. Jag vet inte vem som var lyckligast sonen eller Mamman men roligt var det och nu ser vi fram emot många matcher framöver =)