Maratona di Roma 2013

publicerat i Träning & hälsa;

Är man lite löparnörd som jag är så blir man alldeles till sig när man inser att man hamnat mitt i ett marathon på sin weekendsemester.

Idag har jag och Jimmy spenderat hela förmiddagen till att heja på marathonlöpare. Idag gick nämligen maratona di Roma av stapeln och jag fick gåshud bara av att stå och titta på!

Efter allt tittande blev vi lite småsugna på att ta en sväng så vi snörade på oss skorna och begav oss upp i villa borghese där vi fick se en helt fantastisk del av Rom som vi inte upptäckt om vi inte sprungit. Här kommer en massa löparbilder från löparnörden :)

Update från Rom!

publicerat i Allmänt;

Bott på värsta lyxiga hotellet på Arlanda inatt med bästa utsikten, ätit godaste hotellfrukosten, flugit Norwegian i finaste vädret och suttit vid exitplats med extra benutrymme. Landat i Rom och mötts av våren och solen. Ätit godaste pizzan och promenerat vilse åt både höger och vänster och druckit godaste cappucinon. Haft en riktigt bra fredag med andra ord :) Over and out från Rom.

Rösta på Morfar!

publicerat i Allmänt;

Imorgon måste ni kolla in TV4s Veckans Svensk för då ska morfar vara med! Jag är så stolt över dig Morfar! Jag hejar på dig från Rom och hoppas att du får en riktigt fin födelsedag!