Mallis i april

publicerat i Allmänt;
Yeay jag kom med på studieresan till Mallis i april! Jag har aldrig varit på Mallorca och jag har länge varit sugen på att åka dit så jag blev så glad när min chef kom och berättade att jag kommit med.
 
Idag har jag varit iväg på en diskussionskväll med fokus hälsa med Mats Olsson, framtidsstrateg & Sara Rönne som driver träningsbloggen träningsglädje, jätte intressant och trevlig kväll och jag är så glad över att jag kom med.
 
Fick även prata en sväng med Jossan idag, var länge sedan så vi hade lite att ta igen. Stackarn var sjuk men vi hann ändå prata <3 Saknar dig vännen!
 
Over all har jag haft en riktigt bra dag! Nu ska jag ställa larmet på telefonen så att jag har koll på när Margit startar imorgon då hon ska åka stafett vasan. Heja Heja Margit! Kötta backarna, resten kommer att gå som en dans.
 

Öppet Spår 2013

publicerat i Allmänt;
 
 
Så var det då dags att återigen ställa sig på starlinjen för öppet spår, 90 härliga kilometer från Sälen till Mora på skidor. Vädret var enligt mig perfekt när vi tog oss till starten -2 och vindstilla i jämförelse med -15 förra året då jag höll på att frysa i hjäl innan vi ens startat. Vallaexperterna höll inte med.... svårvallat... ska man valla för minusgrader eller nollgradigt eller köra plusvalla med en gång? Jag har aldrig riktigt fatta hela den här vallagrejen för än igår. Vi hann knappt starta så insåg jag att för vaje tag jag tog framåt så gled jag ett halvt bakåt....
 
Fy för i hela hundan var bakhalt det var! Jag har nog aldrig krigat så mycket som jag gjorde igår, i 11 timmar och 39 minuter kämpade jag mig genom de 90 kilometrarna, skavsår i händerna, en sliten höft och överansträngd handled. Jag var nästan helt övertygad om att jag skulle bryta loppet när jag hade 19 kilometer kvar. Den smärtan jag hade i händerna då, den skojar man inte bort men Williamsson som man är bet jag ihop och tog mig på något sätt hela vägen till Mora och över mållinjen. Jag är sjukt stolt, inte för att jag åkte skidor i dryga 11 timmar, inte för att jag tog mig genom smärtan utan för att jag satt upp ett mål och jag fullföljde det oberoende på hur jobbigt det var eller hur jävlig smärtan än var.
 
När jag åkte förra året var det fina spår, solen sken och människor i spåret var glada, i år var det bakhalt, mulet, tidvis plusgrader som töade uppp snön samt irriterade, arga och frustrerade människor som svor i spåret. Lite svårt att hålla humöret uppe. Nu har jag lärt mig hur väderberoende man faktiskt är, förra året hade jag jätte tur i år inte lika mycket tur. Jag sa när jag kom i mål att aldrig mer, aldrig mer skulle jag åka skidor, jag ville till och med lämna skidorna i Mora... Men nu har det gått ett dygn och skidorna följde med hem, kanske kommer jag att prova dom igen... vem vet det kanske blir det en start i något lopp nästa år, jag har ju lite svårt för att låta bli men just nu är jag OTROLIGT lycklig över att det är gjort och jag är nu ytterliggare ett moment närmre klassikern. Vätterna och Vansbo here I come!!!
 
Jag vill tacka Jimmy & Mamma som var med som support utan er hade jag inte tagit mig runt och så vill jag tacka för alla uppmuntrande sms, facebook & instagram hälsningar, det värmer verkligen i hjärtat! Tusen tusen tack!!!
 
 

Sjukstuga.

publicerat i

Ja nu var det sjukstuga i Söräng. Två klena grabbar med 39 - 40 graders feber. Är så tacksam över att Mamma är här och hjälper till men tycker att det är så orättvist att grabbarna är sjuka just när hon är här. Håller tummarna för en snabb återhämtning, på söndag är det ju dags för öppet spår!

Over and out från sjukstugan i Söräng.