Efterlysning!!!!

publicerat i Allmänt;
Nu behöver jag hjälp! Jag efterlyser leksaker som passar barn i åldern 1-5 år. Jag tar tacksamt emot alla varianter av lekmedel så som bilar, dockor, lego, pussel, spel, pyssel, duplo, byggklossar mm. mm.
 
Kanske har du något hemma som bara ligger och samlar dam eller har någon vän till dig saker som de vill bli av med? Kan ni hjälpa mig? Om ni kan tänka er att avvara något kontakta mig på sandra.williamsson@telia.com eller skicka ett sms på 0705502053 eller ring.
 
Det skulle värma mitt hjärta så otroligt mycket och jag kan lova att dessa leksaker kommer att komma till glädje för många barn. Ha en fin kväll!

Mitt varmaste tack

publicerat i Allmänt;
Till alla er som gratulerat mig på min födelsedag idag! Jag blir varm i hjärtat av alla era hälsningar, tusen, tusen, tack för er omtanke <3
 
 
 
 

Sälen levererar

publicerat i Allmänt;
Igår var det plusgrader och hårda vindar och det snackades om en karl vid namnet Ivar som besvärade en hel del. Idag är Ivar ett minne blott och Sälen har bjudit på fem minus, solsken och inte en vindpust. Med andra ord, vi har det toppen! Semester på hög nivå. Vi går i mjukisbyxor, tittar inte på klockan, äter god mat och åker pulka när vi behagar =) Önskar er en fin lucia!