Behind the scenes...

publicerat i Allmänt;
Igår hade vi på kontoret världens lyxdag! Vi blev från morgon till kväll klippta, färgade, sminkade, stylade och fotograferade under ledning av Ivan Lukic och hans gulliga tjejer på Cut & Colour. Resia i Bollnäs tjejer fick en total make over! SÅ kul och så otroligt lyxigt. Här kommer några bilder från behind the scenes sen när bilderna släppts kommer jag att visa dom på bloggen =)
 
 
 

Häxan surtant

publicerat i
Ja det är jag det! Eller det känns så just nu.... Galet mycket på jobbet, få lediga rader i kalendern, stressmage, inget tålamod och i oharmoni med kidsen. Men tänk att hur sur, arg och irriterad jag än blir på dom små liven så är de det bästa jag har. Älskade busungar vad vore väl jag utan er!
 
 

Bus!

publicerat i Allmänt;
Idag har Lukas varit på utflykt med skolan hela dagen i Galven. På eftermiddagen fick föräldrar och syskon komma dit och grilla, bada och spela brännboll. Super mysig sensommarkväll tillsammans med lärare, barn och föräldrar. Lukas var jätte nöjd med dagen och Hugo var överlycklig över att kompisen Mio var där. Bus och skratt hela kvällen och alla var lika nöjda och glada.