Resia Kick Off 2013

publicerat i Allmänt;
Förra helgen bjöd Resia på den årliga Kick Offen i Göteborg och årets tema var GULD!
Vi gick all in och "gudinnorna" från Bollnäs entrade Clarion Hotel Post iklädda guld från topp till tå =)
Vilken kväll! Tack Resia för en massa energi inför vår och sommaren och för många härliga skratt!
(Halva nöjet var nästan resan ner... Gunilla fastnade i securityn ha ha ha vilken resa)
 
Har ni funderingar på att resa så är det GULD att kontakta tjejerna på Resia! 0278-27490 eller sandra.zetterqvist@resia.se vi hjälper mer en gärna till att sy ihop just er resa! Så tvivla inte, hör av er!
 
 

Palma de Mallorca

publicerat i Allmänt;
Som ni säkert uppmärksammat på både facebook och instagram så har jag ju varit på studieresa till Mallorca. Det är ett privilegium i mitt jobb att få åka ut och se nya platser och känna av nya kulturer. Det bästa med studieresor är dock de underbara människorna man träffar och lär känna. Man blir som en liten familj och har så kul tillsammans. Denna gången åkte jag med Airtours (världens bästa) Vi var en grupp på 10 personer, tre från Airtours, fem från Ticket och två från Resia. Tack Oscar & Airtours & alla fina resesäljare för en kanon resa med många skratt och innehållsrika dagar!
Jag har nu fått en helt ny syn på Mallorca och kan varmt rekommendera detta resmålet till såväl par som barnfamiljer. Jag kommer garanterat att åka tillbaka med familjen! Här kommer hysteriskt många bilder från fina Mallorca och alla glada resenärerna =)
 

Deckad

publicerat i Allmänt;

Sjuk... Aldrig kul att vara sjuk men det kom lite extra olägligt just nu. Säljutbildning i Stockholm och studieresa till Mallis står på schemat denna veckan. Snabbt tillfrisknande tack!