Stockholm Halvmarathon 2012

publicerat i Allmänt;
Vi gjorde det! Vi sprang dom 21098 metrarna genom ett vackert stockholm som lystes upp av den värmande sensommarsolen. Vi hade perfekt löparväder och trots envisa förkylningar och viss skadeproblematik så tog vi oss igenom. Det var en mäktig upplevelse och jag vill tacka mina kusiner Millan & Johanna och fina vännen Hanna med syster Jessika som hejade fram oss på absolut bästa sätt!!! Tack Tack Tack, er support var guld värd. Jag vill även tacka vänner och familj som hejade på hemifrån! Tack för alla fina sms och samtal, ni är underbara!
 
Så vill jag tacka dig Margit!!! Mina fina fina vän och löpkompanjon. Utan dig hade jag inte stått vid startlinjen och utan dig hade jag inte passerat mållinjen. Det var en ära att få dela detta lopp med dig och nästa år tar vi oss an den fulla långa Maran! Det finns inte någonting vi inte klarar av tillsammans vi är ju TEAM Anta Utmaningen!!!
 
För er som funderar på att springa Stockholm halvmara kan jag bara säga: Gör det!!! Välorganiserat, vackert och bara så himla kul helt enkelt! Det  var absolut inte sista gången jag sprang den sträckan i alla fall =)
 
Här kommer lite bilder från loppet!
 
Min tid på halvmaran i New York 2.21.48 (18 mars 2012)
Min tid på halvamarn i Stockholm 2.15.18 (15 september 2012)
 
 
En dag på Crossbanan

publicerat i Allmänt;
Skulle egentligen varit iväg på studieresa på Birkakryssning men elaka förkylningsbakterier och utmattning satte stopp för det. Istället följde jag med grabbarna en sväng på crossbanan idag då det var prova på dag. Tror ni Lukas gillade det eller?!?!? Står nog inte på innan det finns en cross på önskelistan nästa gång.
Trevlig Helg alla, nu slänger jag mig på soffan med en kopp te och en filt.
Hugo var faktiskr rätt nöjd fast att han var för liten för att få köra =)