Vi har varit i Borstahusen!

publicerat i Allmänt;

Hej Pappa!

Igår var vi i Borstahusen och badade och hälsade på Moppe! Solen sken och det var skönt i havet. I onsdags var det riktigt kallt och det blåste sibiriska vindar så då höll vi oss hemma men igår var det badväder och det gillade vi!!! Vi har det bra och hittar på en massa saker hela tiden, igår var vi med Mamma & Jossan till Båstad och Torekov och kollade in banan som dom ska springa på lördag. I Torekov stannade vi och åt glass och kollade på ett pirakskepp med en jätte stor valtand som vi tog kort på till dig. I Borstahusen badade vi, fångade fisk, lekte på lekplatsen och blev bjudna på jätte god mat av Moppe! Vi har även hjälpt Mormor & Morfar lite i trädgården och det blev så fint så fint. Hoppas att du har det bra hemma och att gräset snart börjar växa =)

Puss & Kram Lukas, Hugo & Mamma

Före ogräsrensning

och efter...


Här kommer bilderna på piratskeppet och valtanden:Mamma & Jossan efter Jossans Zumba pass =)


Hej Pappa!

publicerat i Allmänt;
Igår fick vi sitta längst fram på flygplanet! Vi kunde se in till kaptenen och det var jätte häftigt att se ut för det var jätte mycket moln och vi flög över dom. Idag har vi träffat Simon, Lisa & Sixten, varit och handlat på ICA Maxi, varit nere på stranden och metat krabbor med Jossan (det gick inte så bra för det blåste för mycket) spelat fotboll med mormor, lekt med alla leksakerna och Simon har tränat Mamma & Jossan i alla backarna (dom sa att dom var snabba i uppförsbackarna och grymma i trapporna men dom såg ganska trötta ut när dom kom hem)

Hoppas att du har det bra hemma, vi längtar jätte mycket efter dig och kommer att skicka en massa bilder till dig och ringa dig på Skype igen. Sov så gott Pappa vi älskar dig. Hälsa Axel & Zeb och ge dom lite godis från oss.

Puss & Kram Lukas, Hugo & Mamma


Semester

publicerat i Allmänt;
I torsdags klockan 17.00 gick jag på min semester. Jag har börjat den med Mamma & Pappa på besök här hemma och imorgon följer jag och barnen med dom ner till Skåne. Senast jag var nere i Helsingborg var i julas och jag har längtat jätte mycket. Nu ser vi fram emot lata dagar på stranden, häng med Jossan, bad i Borstahusen, bebisgos, öresundsfiske, Tivoli och mycket mycket mer. Här kommer några av gobitarna från förra sommaren i Helsingborg som jag hittade i min mobil idag.