Söräng december 2012

publicerat i Allmänt;
Vilken dag vi haft! Sol, en massa snö, en massa pulkaåkning och en massa bus. Tänk vad mycket energi man får av solen! Här kommer lite bilder från vackra Söräng!
 
 

Blääääää

publicerat i

Usch är så trött på att ha ont och inte kunna köra mina Zumbapass eller springa.
Borde ha tålamod jag vet men jag är inte så bra på det. Sjukgymnasten säger att det kommer att bli bättre så jag håller tummarna, litar fullt ut på dom.
2013 är mitt år så snart vänder det ;0)
Ute vräker snön ner och jag har aldrig varit med om att det kommit så mycket snö på så kort tid. Hur jobbigt det än är med all skottning, all trafikkaos och kylan så är det så himla fint och mysigt. Ska ta lite bilder imorgon när det är ljust så att ni kan se hur mycket vi fått. Idag får ni nöja er med några kvällsbilder.

Första advent

publicerat i Allmänt;
Och så helt plötsligt så började det snöa. Och det snöade, och snöade och snöade tills vi i princip var innesnöade på jobbet. Min bil hade så fint blivit inplogad på parkeringen men efter en timmes sopande kom jag ut =)
Jag måste erkänna att det är väldans mysigt med snön men så idag kom kylan. Det var - 18 grader när vi var nere på julskyltningen idag så när vi kom hem bakade vi lussebullar och drack Irish coffee för att få tillbaka värmen.
 
En mysig helg har kommit till sitt slut och jag önskar er alla en fin första advent.