Som det kan gå...

publicerat i Allmänt;
Barn och fika i båten, fiskespö och drag i alla kulörer.... dock lite för lite soppa till motorn och ja just det åran gick av... Tur att min make är så stark så att han kunde ro oss hem med en åra =) Lite mer spänning, lite mindre fiske men fint väder hade vi i alla fall.
 
 

Mr. & Mrs. Kajson

publicerat i Allmänt;
Lördagen den 4 augusti gifte sig min yngsta kusin Johanna med sin Rickard och jag fick äran att få dela denna underbara dag tillsammans med dom. Solen sken och det var en fantastisk dag. Fina sånger, fina tal, fin kyrka, fin festlokal, fint tema, fina människor och ett fantastiskt brudpar! Tack Johanna & Rickar för en massa kärlek och glädje!
 
 
 

Älskade, saknade lilla bloggen...

publicerat i Allmänt;
Det har varit tyst länge.... Jag vill förklara, jag är redo nu. Idag kommer allt att ändras.
Sedan några månader tillbaka har jag gått igenom en tuff period i livet. Dagarna har kommit och gått men jag har stått stilla. Livet har passerat mig och parallellt har jag jag suttit vid sidan om och sett på. Jag har varit ledsen, förtvivlad, besviken och ångesten har kantat mina dagar. Jag har haft svårt för att hitta tillbaka till glädjen och varje dag har bara gått ut på att ta sig igenom. Hela min värld rasade och vid sidan om har min familj fått lida. Jag inser nu i efterhand att jag varit deprimerad och att ångesten tog över mitt liv och det fanns inget jag kunde göra.
 
Idag är jag på väg tillbaka, det har tagit lång tid och det har inte varit lätt men nu har jag bestämt mig, jag ska tillbaka. Det är mitt liv och jag styr över det och nu vill jag tillbaka. Det sägs att det som inte dödar en, det stärker en, jag tar det med mig och ser det som att nu kommer jag tillbaka starkare.
 
Jag har en bit kvar men jag vet att jag kommer att bli bra igen, det tänker jag se till. Under tiden jag varit dålig har jag inte bloggat så mycket men nu är jag redo =) Jag har saknat dig lilla bloggen....
 
Nu tänker jag lägga denna sommaren bakom mig och blickar nu framåt mot nya mål och mot finare tider, jag börjar med IDAG och efter det får det bli som det blir. Ingen press, ingen stress det får bli som det blir bara jag blir bättre.
 
Till er som funnits vid min sida genom denna så mörka tid vill jag bara säga: Jag älskar er! Utan er hade jag gått under, det är ni som fått mig att förstå vilka helt underbara människor jag faktiskt har i mitt liv. Jag är er evigt tacksamma och hos mig har ni alltid en vän.
 
Nu ska jag ut och njuta av IDAG och jag önskar er en riktigt fin helg! I hopp om många härliga blogginlägg framöver =) Idag är dagen då allt kommer att förändras, det har jag bestämt!
 
Kram Sandra