Streptocker och sån skit

publicerat i Allmänt;

Det blir lite som en nostalgitripp tillbaka till tonåren då jag hade halsfluss relativt ofta. Det börjar som en kanonkula i halsen, sen febern, sen smärtan.... Hur som helst, nog om det. Träffade en underbar läkare som skrev ut dunderpenicillin och gav mig ok att springa på lördag om jag tog det lugnt. Han sa att inom 48 timmar skulle jag vara tillbaka till livet igen. Tack för det sa jag och kan nu med gott samvete säga att jag kollat av med en läkare inför lördagens lopp. Kommer inte att bli någon rekordtid men jag får i alla fall starta =)

Lukas är fortfarande inte pigg och just nu är det mer eller mindre sjukstuga här i söräng. Jag hoppas dock att vi med hjälp av lite alvedon ska kunna genomföra grillningen ikväll. I värsta fall får väl Jimmy & Hugo grilla så får jag och Lukas ligga på soffan =)

Jag hoppas att ni alla får en trevlig valborg!


Jag har mutat Hugo med fika idag så att jag kunnat ta det lite lugnt...


Vi lyckades även hitta lite vårtecken i trädgården idag =)
Ja och ungefär såhär känner jag mig just nu... haha scccchnyggva!!! 

Change of plans..

publicerat i Allmänt;
Idag skulle vi ha åkt till Gävle för att köpa lite smått och gott till hemmet, gått på IKEA och hälsat på fina vänner men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Lukas ligger i hög feber och jag mår inte riktigt helt prima jag heller. Vi släppte iväg maken till Gävle för att införskaffa det viktigaste till hemmet och så tog jag och grabbarna en chilldag. Eftersom att det fanns ett geni som upppfann alvedon så kunde vi i alla fall gå ut och njuta av det underbara vädret ett tag. Vi började med att gå ner till badstranden för lite picknick och fiske och sedan när Lukas sov middag rastade Hugo cykeln. Gud vad han älskar att cykla och nu när han fått lite koll på hur det fungerar så kommer han ju till och med framåt i ganska fin fart.

Kort och gott tackar vi geniet som uppfann alvedon, vädergudarna för det underbara vädret och maken för alla roliga prylar han kom hem med =) Nu håller vi alla tummar och tår på att vi piggar på oss under natten och vaknar pigga och krya imorgon.
 

Gone RED!!!

publicerat i Allmänt;
Äntligen har jag varit hos frisören och klippt av mitt slitna hår, passade samtidigt på att byta färg. Tyckte att det var dags för lite förändring, I LOVE IT!!!