Zumba Marathon för Rosa Bandet

publicerat i Allmänt;
Igår var vi ett härligt gäng på drygt 60 personer som skakade rumpan lite extra för att dra in pengar till bröstcancer forskningen. Vilken uppslutning och vilket gäng! Jag känner mig fortfarande upprymd och hedrad över att ha fått dela detta med alla dessa fantastiska kvinnor som alla samlades för att ha kul och samtidigt hedra tuttarna!

Tack Hanna, Lene & alla deltagare för ett fantastiskt Maraton!!!!

Svenska Mästare 2011

publicerat i Allmänt;

Äntligen fick vi fira våra guldhjältar och vilket firande det blev. Dagen började med att tura tillsammans med ett härligt gäng. Vi åt och drack gott och när vi turat färdigt gick vi vidare till hamnpaviljongen för att ta en kall öl i solen som värmde så gott trots slutet på oktober. Sen gick färden upp mot Olympia för den avslutande matchen samt guldfirandet. Här kommer bilderna som värmer oss lääääääänge i vinter!


Resia Kick Off 2011

publicerat i Allmänt;
Förra helgen var jag nere i Göteborg på Resias årliga Kick Off och temat var 60, 70 & 80 talet. Vilken helt fantastisk Kick Off. Så otroligt välorganiserat och vilka föreläsningar och vilken FEST =) Drygt 400 resesäljare och Resia staff samlade för att ha kul tillsammans. Väldigt inspirerane och energigivande!