Feberfrossa

publicerat i Allmänt;

Visste att det var på gång men förträngde det in i det sista... Nu är den här, Lukas feber and it's going to be a long night. Hoppas att det är snabbt övergående...

Zumba, happiness and have I known you forever...

publicerat i Allmänt;
Igår var jag nere i Stockholm på Zumba Instructor Network day tillsammans med min kollega Hanna och herre gud var bra det var. Bara Master classen med Tanya Beardsley made the whole trip worth it all!!! Vi klev upp klockan 02.30 för att 03.27 sätta oss på tåget från Bollnäs ner till Stockholm men det var sååååååå värt det!

Jag kom igårkväll hem med helt ny energi, en massa ny inspiration och säkrare än någonsin på att jag valt rätt genom att utbilda mig till Zumba instruktör. Zumba handlar om så mycket mer än bara träning. Det bringar verkligen så mycket glädje och jag känner mig så hedrad över att få dela denna glädjen med så många andra.

Det förklarar nog varför jag och min kollega eller rättre sagt vän Hanna Rosén klickar så bra. Jag träffade Hanna för första gången för ett år sedan på Sporthallen när vi körde vårt konvent Bollnäs Ess. Jag hade aldrig träffat tjejen tidigare, hade ingen aning om vem hon var och hade ingen aning om att hon skulle få en sån plats i mitt hjärta så fort.

It feels like I have known her forever och vi har så kul ihop. Sen att vi delar kärleken till Zumba är bara en bonus. Tack fina Hanna för att du är du och för att du är min vän och förgyller min tillvaro. Och ja just det tack för alla gånger du räddat mig när jag haft dunder ångest och tvivlat på mig själv innan mina Zumba pass, you made me a better instructor <3

Here is our story in pictures =)
Please don´t stop the music

publicerat i Allmänt;
I tisdags möttes jag och Jossan upp i Stockholm med minst sagt förvirrade budskap angående Rihannas konsert vi skulle gå på i Globen under kvällen. Rihanna hade på grund av än det enda än det andra valt att ställa in sin konsert i Malmö kvällen innan och ryktena var många angående varför hon valt att ställa in. Jag och Jossan räknade med inställd konsert även för oss men valde att se det som ett tillfälle att få gå ut och äta gott, njuta av ett glas vin och sova på Scandics nyöppnade hotell mitt emot Oscars teatern. 

Vi mötte upp mina kusiner och en vän till Jossan och jag intog Sushi premiären på en jätte mysig restaurang. Vi försökte hålla oss uppdaterade angående konserten men när klockan började närma sig 19 och konserten fortfarande inte var inställd begav vi oss mot globen och glad är jag för det. Jag säger bara:

RIHANNA RIHANNA RIHANNA

Vilken kvinna, vilken show, vilken kväll!!! Tack Tack Tack Jossan, Millan, Johanna, Kristin & Anna för en kanon kväll!!!