Fotograf Lisa Wikstrand

publicerat i Allmänt;
Lyckan är att ha en vän och en svägerska som kan fånga den vänskapen så fint på bild <3

Idag måste ni gå in på Lisas blogg och titta på dom underbara och glädjefyllda bilderna som hon tog på mig och Jossan i söndags nere på stranden i Helsingborg. Tack fina underbara Lisa för en otroligt rolig photosession!

Här kommer ett smakprov på de bilder som Lisa tog.

GGrrrrrrrrr

publicerat i Allmänt;

Jätte problem med uppladdning av bilder på bloggen, frustrerande när man har många att bjuda på men nu har jag hållt på i en timme och det funkar verkligen inte....

Better luck tomorrow?!?!?!

Nä nu ska jag upp och packa inför helgens Multisport tävling med brorsan! Tjo ho!!!

Så här ser i alla fall tävlingens PM ut:

Tävlingsklass MIX/DAM start kl 11:00:

Löpning/OL 50 min

MTB-OL (inkl snitslad) 45 min

Löpning/OL 30 min

MTB-OL 10 min

Kanot-OL 80 min

MTB-OL 25 min

Wish us luck!!!

Fiske, kase & fotboll

publicerat i Allmänt;
Det var längesedan vi var så effektiva som vi varit denna helgen! Vi har fått så otroligt mycket gjort men ändå har vi haft en massa kvalitetstid som familj. I fredags kväll gick vi ner och fiskade nere vid badstranden och gissa om det var uppskattat! Tror i och för sig att Hugo var mer sugen på att bada men vilken fantastiska kväll.

I lördags jobbade vi i trädgården och röjde och la lite provisoriska plattor så att det ser någorlunda anständigt ut på framsidan. Barnen var ute precis hela dagen och gud vad härligt det är.

Igår fick sig huset en ordentlig städning invändigt och gamla Bettan fick nya dämpare och lite svetsning så nu ska hon nog gå några mil till =) Bortsett från det hann vi storhandla, äta mjukglass, spela fotboll, cykla, åka fyrhjuling, springa och ta redan på den gigantiska tvätthögen! Jag är helt imponerad över hur vi hann! Ja just det vi hann ju faktiskt städa källaren också =)

Vet att jag tjatar men kolla in dessa fantastiska grabbar, visst är dom bara finast i välden.

(tyvärr hade jag jätte problem att ladda upp bilderna, måste vara något fel så jag får försöka med fler senare)