The virus from hell

publicerat i Allmänt;
M A G S J U K A ! ! ! Slog ned som en bomb på jobbet igår och Jimmy fick komma och hämta mig, jag kunde inte äns ta mig hem själv. Kaskadspyorna har avlöst varann och jag är nu tömd på alla de kolhydrater jag försökt samla på mig under den senaste veckan.

Uppkastningarna har nu bytts ut mot hög feber och jag har legat som ett kolli hela dagen. Är dock nöjd med att ha fått i mig ett glas blåbärssoppa samt en banan.

Vad det gäller öppet spår på måndag säger hjärnan en sak och hjärtat något annat... Har för närvarande valt att inte tänka på det alls då det gör mig så otroligt frustrerad. Varför ska jag alltid lyckas tajma mina sjukdomstillfällen så olämpligt...

Ja ja nu har jag fått tycka lite synd om mig själv och skriva av mig lite nu känns det lite bättre =) Ha en fin helg!

Vasaloppsinfo

publicerat i Allmänt;
Här kommer lite vasaloppsinfo för er som är sugna på att följa min och Jonas färd från Sälen till Mora på måndag.

Jag kommer att ha startnummer 12858 och Jonas kommer att ha startnummer 11060. Vill ni följa oss via sms till telefonen skickar ni iväg ett sms med texten: VASA OS 12858 (för att följa mig) VASA OS 11060 (för att följa Jonas) till nummer 72777  (Denna tjänst kostar 30:-)

För er som har iphone kan ni ladda ner vasaloppsappen och följa oss via den vägen =)

Vi kommer att behöva all peppning och stöd vi kan få och att veta att ni sitter hemma och följer oss betyder mycket! I fäders spår för framtida segrar, here we go!!!!Vasaloppsappen – följ upp till sex deltagare på interaktiv karta


Publicerad: 2011-02-19

Nu har den nya Vasaloppsappen för iPhone lanserats. Med appen kan du följa och jämföra upp till sex olika deltagare i Vasaloppet och Öppet Spår 2011. 

Du kan följa samtliga deltagare grafiskt på en interaktiv och zoombar karta. Titta på ställningen för valfri tidpunkt och se direkt var i spåret någon blev omkörd. Klicka på en deltagare eller kontroll för att se detaljdata och tabeller. Sök deltagare direkt från Vasaloppets server på namn och/eller startnummer. Direktlänk till Vasaloppets mobilanpassade hemsida.

Appen fungerar även efter loppet; du kan enkelt följa och jämföra din egen och dina vänners tid både under och efter loppet.

1 vecka kvar...

publicerat i Allmänt;
Idag är det endast en vecka kvar till jag och Jonas antar oss utmaningen att åka de berömda nio milen mellan Sälen och Mora. Detta är utan att tveka den största utmaning jag tagit mig an. Jag är i vanlig ordning ganska nervös och går igenom banprofilen minst fem gånger om dagen. Som tur är Jonas lugn som en filbunke och lugnar ner mig mellan varven när jag stirrar upp mig för mycket över energiintag, valla, väder och skavsår. Ha ha det ska bli så spännande samtidigt som jag är skräckslagen.

Jag efterlyser fortfarande powerlåter till min spotifyplaylist och allt mottages tacksamt! Kommer senare i veckan lägga upp numret till sms tjänsten för er som vill följa vår färd i spåret =)

Bild från förra året när jag och Sara gått i mål efter halvVasan!
Jag och Sara vid målet i Mora efter att ha åkt HalvVasan förra året. Kommer ihåg att jag tänkte då att: fy fan stackars dom som bara åkt halva sträckan nu och har lika långt kvar....