Höst, höst, härliga höst

publicerat i Allmänt;
Förlåt förlåt förlåt mina trogna läsare för att jag inte uppdaterat bloggen på så länge.
My life is spinning soooo fast right now, I am happy just to be able to keep up.
Det händer mycket i mitt liv just nu och det är otroligt roligt samtidigt som det är lite skrämmande för allt går så fort och jag hinner inte stanna upp och njuta av det men om några veckor tror jag att det lugnat ner sig lite och då kommer jag förmodligen ha hunnit ikapp lite.

Idag kompenserar jag med en massa underbara bilder i alla fall =) Snälla läsare ha tålamod med mig, snart är jag tillbaka på banan igen =)

There is this place...

publicerat i Allmänt;
Jag sitter hela dagarna och bokar fantastiska resor till förväntansfulla människor. Jag känner mig priviligerad att få förtroendet att hjälpa alla dessa människor att förverkliga sina resedrömmar eller hjälpa dom att på bästa sätt ta sig till ett viktigt möte eller ta sig till en efterlängtad släkting. När man sitter så hela dagarna börjar man tänka tillbaka på de resor man själv gjort. Jag är bortskämd och har fått resa otroligt mycket under min uppväxt och det är jag så otroligt tacksam över. Jag har många fina minnen från många fina ställen men det finns ett ställe som jag drömmer om att få återvända till. Stället jag pratar om är Puerto Rico, resortet heter El Conquistador och det är heaven on earth! Jag kan varmt rekommendera alla som har möjlighet (och råd) att besöka detta ställe innan ni dör. Det är min dröm!Besök deras hemsida för att drömma er bort nu när kylan och mörkret börjar närma sig...

http://www.elconresort.com/Premiär!

publicerat i Allmänt;
 Idag hade jag mitt första barngympa pass på Sporthallen och gud vad kul det var! Det är ju helt underbart att arbeta med barn, vilken fantasi. Så om ni undrar var jag håller hus alla onsdagkvällar då hittar ni mig här!


Nordic Kidz

Kidz Välkommen alla barn!
Höstterminen startar 6 september! Anmälan from 9 augusti.Nordic Kidz heter vårt koncept som är instruktörsledd lek och gympa för barn mellan 1,5- 8 år.

Vi vet att goda vanor gundläggs tidigt och att det är viktigt att ta tillvara på barns naturliga glädje över att använda kroppen. Vårt mål är att inspirera och uppmuntra till rörelse på ett roligt och stimulerande sätt utan krav och tävlingsmoment.

Vi använder olika sätt att utveckla sinnena och de motoriska färdigheterna som att hoppa, klättra, rulla, krypa, balansera och springa till glad musik.

Varje pass innehåller återkommande teman för att barnen ska få uppleva och lära sig nya saker.
På Bollnäs Sporthall finns Nordic Kidz i tre olika åldersgrupper.

 
Höstens grupper. Start 6 september
 MåndagarTisdagarOnsdagar
17.00-18.00

Kidz 4-5 år

(Maja & Anna)

Kidz 1,5-3 år

(Annika & Catrine)

Kidz 4-5 år

(Hanna & Sandra)

18.00-19.00

Kidz 4-5 år

(Maja & Monica)

 

Kidz 6-8 år

(Hanna & Sandra)