Happy Halloween

publicerat i Allmänt;
Ännu en vecka har gått i rasande fart och Jimmys bror Tony & hans familj har varit på besök från Gotland så kusinerna har lekt jätte mycket. I helgen har det även varit Halloween och igårkväll hade vi lite Halloweenmys med de närmsta.  Vi brukar varje år ha Halloweenkalas men i år hade jag varken plats i huset då alla förökat sig ;0) tid eller ork så vi gjorde lite annorlunda i år. Barnen njöt fullt ut men den som njöt mest var utan tvekan Hugo som fick vara med dom stora barnen. Vi började med lite tacos & lek sen fick barnen gå ut i trädgården på spökjakt! Det var uppskattat. Summan av kardemumman var en lyckad kväll med fina vänner.

Sommartiden är över för i år och vi välkomnade inatt vintertiden. Hugo chockade oss rejält och sov till halv nio imorse (det har aldrig hänt) det vidsade sig senare att han var sjuk och hade feber så imorgon blir jag hemma från jobbet med sjuk minsting och trotsig 4½ åring. Jag står nu inför min största utmaning som tvåbarnsmamma - två barn i trotsåldern SAMTIDIGT och dessutom är den ene sjuk. Puh tur att Super Nanny Jossan kommer upp och hjälper mig i helgen!!!

HIF övertygade ikväll mot Halmstad och än lever hoppet om ett guld! Hur som helst har dom haft en grym säsong och jag är stolt över att vara Helsingborgare!

Må gott alla vänner! Här bjuder jag på blandad kompott från veckan som varit!