Lycklig, lyckligare, lyckligast!!!

publicerat i Allmänt;
Det är jag!!!!
För det första har jag haft världens bästa morsdag idag och jag tackar min man och mina underbara barn för det, jag älskar er oändligt!!!

För det andra har hela helgen varit underbar och vi har hittat på en massa kul. Egentligen borde jag gå och sova nu men ni får en snabb recension ;0)

Torsdagen var dagen för Lukas dagisavslutning innan sommarlovet och kvällen firades med brännbollsspel på skolgården. Så mysigt med massa goa ungar och föräldrar.

Fredagen spenderade jag och Lukas till största del ute i trädgården och vi hade så mysigt ihop!

Lördagen började jag nere på Resia där jag ska jobba i sommar och det var lika spännande och roligt som vanligt! Sen fick jag ett samtal från mamma där hon berättade att hon gärna åkte på en sista minuten resa med mig och kidsen och jag kan inte komma ihåg sist jag blev så glad! Tack mamma du har gjort mitt år!!!! Efter det var jag men Lukas på kalas och efter det åkte vi ner hela familjen till markanden och njöt av att få lite mys tid tillsammans (lite synd bara att vi skrämde livet ur stackars Hugo i flygplanskarusellen)

Morsdag & Zebs 2 års dag började med sovmorgon och väckning med sång och tårta på sängen!!!! Helt underbart ;0) Zeb fyller 2 år idag och Lukas tyckte att vi skulle ha kalas för alla hundarna i byn men jag fick avlett honom och sa att det räckte med familjen ;0) Så Zeb har blivit ordentligt firad idag precis som jag!!! Dagen har vi spenderat hemma tillsammans och det har varit så skönt. Nu på kvällen avslutade jag med en springtur med Margit i Edstuga/Freluga och det var verkligen välbehövligt efter all tårta idag! Och om två veckor ska jag ju i bikinin tjo hoooooooooooo

Hoppas att i haft en lika fin dag som jag. Och Mamma ett stort grattis till dig på morsdag, jag och grabbarna firar dig på vår resa!!!


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lisa:

Alltså det där kortet där Lukas har skrivit... Jag dör! Så himla fint! Förstår att du hade en grym mors-dag!

2:a kommentar, skriven , av Ylva:

Hej! Ramlade in här & måste bara fråga, vart har du köpt den löjligt snygga bruna mössan till din fina lilla kille? Väntar barn & bara måste ha den haha!Mysig blogg, & superfina barn!

3:e kommentar, skriven , av Sandra:

Mössan har en mamma på Lukas dagis sytt. Hon tar in beställningar och syr upp därefter och mössorna kostar 60 kronor. Vi har alla vars en ;0)

Vill du göra en beställning är det bara att säga till!

Kommentera inlägget här :