Grattis Hugo på din 1 års dag

publicerat i Allmänt;
Idag fyller Hugo 1 år och jag tycker att det är helt galet hur fort det gått sedan han kom till oss med raketfart den härliga vårdagen för ett år sedan. Kom vi inte hem från BB igår???

Han började sin dag med sång, paketöppning och telefonsamtal från mormor & morfar vilket han uppskattade så mycket att han vägrade släppa telefonen hahaha

Heaven on earth

publicerat i Allmänt;
Idag medan snön vitlagt Bollnäs har vi varit på Buspalatset tillsammans med Margit, Wilma, Isac, Kristin, Agnez & Melwin (som dock sov sig genom hela vistelsen) Barnen hade jätte kul och skötte sig exemplariskt och mammorna var nöjda över att barnen hade skoj och över att få snacka av sig lite ;0) Vi somnar alla ovaggade ikväll!

Sommartid?

publicerat i Allmänt;
Vi slog över till sommartid men vädret stannade kvar vid vintertid.....

Helgen har varit underbar annars! I lördags var Lukas & Jimmy på fisketävling från tidiga morgon fram till lunch då vi fortsatte hem till Ebba som fyllt 3 år och hade kalas. Grattis vårt hjärta på 3 års dagen, du blir så stor. Kvällen avslutades för barnens del hos farfar & Rosie och jag & Jimmy fick svira om och tillbringa kvällen i goda vänners lag. Tusen Tack Veronika & Henke för en kanon fest, det var så trevligt!

Bjuder på några bilder från helgen som varit samt bilder på snön som i skrivande stund vräker ner utanför fönstret..... och vi som ville ha vår.....