tjuvkika

publicerat i Allmänt;
Här kommer en liten smygtitt från vår resa. Fler bilder kommer under helgen när jag laddat över alla!
Kampen mot kilona - Grand Finale

publicerat i Allmänt;
Efter 10 månaders kamp har jag idag rott i mål mitt projekt kampen mot kilona. Den 10 Augusti förra året hade jag fått nog av min övervikt och bestämde mig för att lägga om min livsstil och till en början gå ner 10 kilo till jul men någonstans i mitt bakhuvud låg vikten 65 kilo. Någonstans fanns 65 kilo som en drömvikt men då i augusti kändes vägen dit så lång och jag bestämde mig för att sätta upp 10 kilo fram till julen som mål. När jag vägde in mig visade vågen 83 kilo och målet var glasklart, det var dags att sluta med sockret och dags att börja träna.

Under hösten rasade kilona och jag kom in i träningen riktigt väl och fredagen den 13 November hade jag gått ner mina första 10 kilo. Det var då jag bestämde mig för att nå min drömvikt, jag skulle ner till 65. I garderoben låg också ett par Lee jeans som jag hade när jag träffade Jimmy och som jag gärna ville komma i igen.

Efter jul och nyår stötte jag på en svacka och jag stod stilla och hade lite tappat min inspiration och motivation men så kom februari och träningen inför HalvVasan satte fart och någonstans på vägen hittade jag motivationen igen. Men så tog det stopp igen och jag behövde inspiration. Det var då jag startade Anta Utmaningen Bloggen och efter det har kilona rasat och motivationen har legat på topp. Jag är en bättre löpare idag än jag någonsin varit och träningen går som på räls. Tänk vad ett gäng positiva, taggade människor kan göra för motivationen!

Idag 18 kilo senare sitter jag här stolt, så otroligt stolt över mig själv och min prestation. Idag står vågen på 65 kilo och Lee jeansen ligger inte längre i garderoben, dom ligger i tvättkorgen för dom har jag haft idag. Idag flåsar jag inte längre när jag ska ta mig upp för trapporna eller upp för en backe. Idag mår jag bra med mig själv och min vikt. Idag är jag stolt över mig själv och min kropp. Tänk vad den ger mig varje dag, som tack för den fantastiska gåvan tar jag hand om den och ger den chansen att orka länge länge till.

Idag vill jag hjälpa andra som vill förändra sitt liv så som jag förändrat mitt. Idag vill jag få andra människor att må så bra som jag gör. Idag vill jag hjälpa andra att förverkliga den dröm som jag nu förverkligat, att trivas med sig själv i den kropp man har. Ingenting är omöjligt och jag är ett levande exempel på det. Ska jag vara helt ärlig trodde jag aldrig att jag skulle nå mitt slutmål på 65 kilo.... Men som sagt trägen vinner!!!!

TACK alla ni som stöttat och peppat mig på vägen! Ingen nämnd ingen glömd!!! Nu åker jag på semester och firar min stora prestation! Ha det fint och ta hand om er!!!