Time passes by sooooo quickly

publicerat i Allmänt;
Idag är det ett år sedan jag startade min blogg. Otroligt mycket har hänt sedan dess men ändå tycker jag att det var så nyligen jag började med bloggandet. Time goes by so fast. För att fira har vi ägnat dagen åt städning =) Och se vilket resultat vi uppnådde grabbarna och jag =) Jag hoppas min inspiration håller i sig för då kommer det verkligen att bli ordning och reda till på fredag! Dagen ska jag avsluta med en date med Anna på gymmet. Nedräkningen har börjat. Bara fem dagar kvar till HalvVasan...

Före


Efter

Före

Efter
Före

Efter

Nu är det lillebrors tur...

publicerat i Allmänt;

Nu är det Hugo som blivit sjuk här hemma. Men trots hosta, feber, rinnande snor och ögoninflammation har han bjudit på några leenden idag =)

Är lite skraj för att  åka på något nu när det bara är en vecka kvar till Halv Vasan och jag är i mitt livs form. Men det som sker det sker och det sker oftast av en anledning även fast man inte alltid förstår varför.

För övrigt har det varit snorkallt (-28,6 igår) och fortsatt snöa och jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket efter våren som jag gör nu. I hopp om mildare väder och friska barn önskar jag er en god natt.

Lyckliga jag!!!!

publicerat i Allmänt;
Lyckliga jag som har världens bästa mamma & pappa. Jag säger det alldeles för sällan och det tål att sägas hundra gånger om, jag har världens bästa föräldrar och jag är så otroligt tacksam för allt dom gör för mig och min familj.

Mamma & pappa, ni vet att jag älskar er oändligt och kan jag en dag vara hälften så klok och generös mot mina barn då är jag nöjd med min prestation. Jag hoppas att jag en dag kan göra för mina barn vad ni gör för oss.

Tack Tack Tack för att ni gör det möjligt för mig att läsa denna kursen som förhoppningsvis inom snar framtid ska ge mig ett jobb jag längtar efter att få sätta tänderna i!!!! I´m going back to school och för första gången på mycket länge längtar jag efter att få plugga igen.

Mamma & pappa min tacksamhet går inte att få ner i ord men ni vet hur lycklig ni gör mig. Jag är er för evigt tacksam.

Denna underbara bilden togs i Florida november 2008 på mamma & pappa med Lukas och det är Lukas favorit bild. Han pratar såååå ofta om resan vi gjorde tillsamman och längtar till Hugo blir gammal nog att åka så vi kan göra om det, det längtar vi också efter.