Christmas

publicerat i Allmänt;

Efter en minst sagt annorlunda jul i Helsingborg är vi nu åter i ett snörikt Bollnäs igen. Bjuder på bilder idag, text får ni senare i veckan.


vi gjorde Busfabriken med Simon & LisaMina kusinbarn Hektor & Malcolm kom och hälsade på, det var verkligen uppskattat av grabbarna!

Sixten var glad för sina julklappar

såhär glad blir man om man får en vildsvinsjakt i julklapp


Skåne

publicerat i Allmänt;
Vi är som ni vet nere i Helsingborg hos Mamma & Pappa för att fira jul. Dagarna bara flyger förbi och jag hinner knappt med. Blir inte så mycket text idag men jag bjuder på lite bilder =)på tåget på väg till Arlanda


jätte granen på Arlanda som Hugo lyckades sätta fart på.... puhstackars herren som satt framför oss på flyget...

Lussebullsbak!


Sötaste Sixten


Mys med morbror Simon


bus med moster Lisa


Gammelfarmor Ingrid 89 år


förväntansfulla killar inför julafton..

Hipp Hipp Hurra för mig (och Jossan) idag!!!!

publicerat i Allmänt;
Blev väckt imorse av min tre fina med sång och tårta. Kunde inte fått en bättre start på dagen! Vi åt tårta till frukost och Hugo han var helt till sig och trodde nog att det var för bra för att vara sant med tårta till frukost så han dök ner i tårtan långt innan det var varsågod haha

Idag var det även "grand finale" av min och Jossans challenge och när jag ställde mig på vågen imorse och den visade 65 kg kände jag mig väldigt nöjd! Sen att Jossan skulle slå mig med 1 hekto och gå i mål på 64,9 kg gjorde inte så mycket (jag glömde nog att ta av mig min JÄTTE tunga klocka innan jag ställde mig på vågen) så nu ska vi belöna oss med en hälsoresa i vår!!!

Tack alla för fina hälsningar per telefon och facebook det värmer verkligen! Massa Kramar till er!!!!