Pyssel

publicerat i Allmänt;

Att Lukas älskar att pyssla det vet jag om men att även Hugo gillade det har jag inte tidigare upptäckt. Men häromdagen överraskade han mig verkligen när jag och Lukas satt och pysslade. Bara kolla in så fint han håller i pennan. Lyckliga jag som har fått två söner som delar mitt intresse.


Här jobbar jag!

publicerat i Allmänt;
Idag tog jag med kameran till jobbet för att ta lite bilder så att ni skulle få se min arbetsplats. På bilden ser ni två utav mina fina kollegor Kicki & Katrin!
Jag jobbar nog på ett av världens roligaste jobb! Välkomna in för att boka er resa med mig!Livets under...

publicerat i Allmänt;
Idag fick jag äntligen snosa på lilla Frida som bara hunnit bli två dygn gammal. Det är ju helt underbart att få hålla en så ny liten människa i sin famn och höra dom små ljuden dom ger ifrån sig ooohhhhhhhhhhh vad jag njöt! Och det var så mysigt att få träffa hela familjen Nyström/Eriksson. Anna vilken kämpe du är! Jag är så stolt över dig!

Sen hade vi sån tur att vi fick låna med oss storasyster Ebba hem. Vi har haft en så mysig eftermiddag och kväll. Vi har har varit nere och badat, pysslat, spelat instrument och cyklat. Sen avrundade vi kvällen med glass med strössel och chockladsås. Här kommer finaste bilderna från idag!