Finbesök!

publicerat i Allmänt;
Igår hade vi finbesök av Kickis och hennes dotter Nellie som redan hunnit bli 8 månader. Jag och Kickis träffas inte så ofta så därför blir det extra mysigt när vi väl gör det! Nellie och Hugo lekte jätte bra ihop och Lukas njöt som vanligt över att få pyssla om dom små.

Lukas har nu efter några dagars tragglande lärt sig att cykla helt själv utan stödhjul och gör det så duktigt och jag blir så otroligt imponerad. Det är ju faktiskt bara en vecka sedan vi tog av stödhjulen.

Vi önskar er en fin Valborgsmässoafton och hoppas på att solen skiner och att regnet håller sig borta!

the weekend

publicerat i Allmänt;
Helgen har erbjudit mycket och har nu kommit till sitt slut men oj vad vi hunnit med mycket. I lördags var jag och barnen själv då Jimmy var iväg och fixade bilen hela dagen. Vädret tillät utelek och vi spenderade hela dagen ute. Att cykla är Lukas favorit syssla nu så det blev mycket cyklande. Han började med Simons gamla BMX som pappa så fint bevarat och snyggat till men sen när han ville ha en utmaning ville han att vi skulle ta av stödhjulen. Okey tänkte jag men då tog jag fram hans gamlal lilla cykel så att han nådde ner till marken och som dom säger trägen vinner. Han lyssnade duktigt på alla mina instruktioner och gav sig inte och innan vi gick och la oss hade han lärt sig att starta helt själv. Hugo var så nöjd att få "cykla" på sin nya fina trehjuling han fick av mormor och morfar i ett års present. (Tyvärr har jag lite problem med att publicera vissa bilder och detta är tyvärr ett av dom)

Idag har vi också varit ute hela dagen och i förmiddags kom Anna, Ebba & Tuva och hälsade på och stannade på lunch. Alltid lika trevligt! Efter lunch hann dom knappt åka innan vi fick nästa besök ;0) lyxigt vi är inte allt för bortskämda med besök. Då kom Sussie, Theo & Tindra förbi en sväng men när det var dag för dom att åka ville grabbarna fortsätta leka så Sussie och Tindra åkte hem och Theo stannade. Grabbarna har varit våra små hjälpredor hela eftermiddagen och tvättat min bil, lagat staketet, "fixat till" mina rabatter och "lagat" lekstugan...

För att sammanfatta, vi är så glada för att vårvädret är här så att vi kan vara ute! Hoppas att ni haft en fin helg i solen ni med!Hugo började dagen med lite skvaller och vet nu allt om Foppas nya kärlekBettan fick the royal treatment och gnistrar nu ikapp med solen