Ett 1/2 år har gått...

publicerat i Allmänt;
Idag är Hugo 6 månader! Jag kan inte fatta hur fort det har gått. Det känns som igår Lukas och Jimmy kom och hämtade oss på BB.

Idag är han en go och glad kille som älskar att roas av storebror! Att leka med fötterna är också ganska kul =)

Här publicerar jag en bild på Hugo när han var nyfödd som min fina svägerska Lisa tog när dom var uppe och hälsade på oss. Jag älskar denna bilden!!!!Ladies Night

publicerat i Allmänt;

I tisdags kom min mamma upp för att bo hos oss några dagar. UNDERBART!!!! Lukas har varit som en svans efter mormor hela tiden och jag tror att mormor har myst riktigt mycket =)

I lördags morse åkte jag och mamma ner till Stockholm för att shoppa, mysa och gå på Ladies Night i Globen =) Jag shoppade så att det luktade bränt om Mastercardet och mös av att ha mamma lite för mig själv (annars är det ju barnen som får det) Efter en dag fylld av shopping och en kall öl mitt på ljusa dagen mötte vi upp Veronika och hennes mamma Eva för att äta middag ihop innan det bar av mot Globen. Ladies Night var kanon och det var rätt fräckt att se 11 000 galna kvinnor i alla åldrar skrika sig hesa över dessa underbara män! Efter en trevlig och underhållande föreställning avslutade vi kvällen på en pub för att sen sova på hotell =)

Söndagen började med en helt otrolig hotellfrukost och fortsatte med lite mer shopping och sen bar det av hem. Sen var det underbart att få komma hem till mina grabbar!!!!

Tack mamma för underbara dagar och fantastisk helg i Stockholm och Tack Veronika & Eva för det trevliga sällskapet och för skjutsen hem!!!

Här kommer bilder från helgen:

 

Kampen mot kilona - Update

publicerat i Allmänt;

vikt förra måndagen: 76,1 kg

vikt idag: 76,6 kg

viktförändring denna veckan: + 0,5 kg

Ja vad ska man säga? Jag skyller på skumpan, vinet, hotellfrukosten och Ladies Night men vill ni veta, det var värt det!!! Nu lägger jag i en högre växel då jag jobbar i uppförsbacke denna veckan. Wish me good luck!!!!! Kampen fortsätter...