Happy Halloween

publicerat i Allmänt;

Idag fylldes huset för fjärde året i rad av häxor, prinsessor, superhjältar, en kyckling, en drake och en och annan fikasugen mamma. Det var ju dags för Lukas årliga Halloween Kalas att gå av stapeln. Som alltid så packades huset fullt av underbara barn, fantastiska mammor, ett enormt fikabord och massor av skratt =)

Absolut bästa outfiten idag bars av Nina eller ska jag säga hennes fina mage =) (bara 6 veckor kvar nu)

Tusen Tack alla underbara vänner som fyllde vårt hus av kärlek och skratt idag! Ni är underbara!!!!

Love is all around you...

publicerat i Allmänt;

Bara kolla in mina grabbar! Hur lite dom än sover på nätterna och hur mycket dom än trotsar och skriker och trycker på alla mammas jag håller på att gå i taket knappar så finns det ingenting som går upp emot att se dom så kärleksfulla mot varann.

Bara ta inatt. Hugo har krånglat till och från sen klockan 23.00 och skulle promt kliva upp 05.10 imorse och Lukas har lyckat vända allt som gått snett nu på morgonen till att det är mitt fel. Utan ordentlig natt sömn och med orden från Lukas: men mamma det var ju ditt fel!!!!! för 150 gången så skulle man bara vilja gräva ner huvudet i sanden och sova i en vecka....

Men så tittar man in i TV rummet och så sitter dom som två små ljus och myser med varann till Tom & Jerry. Då fylls hjärtat med sååååå mycket kärlek och trotsen och den störda nattsömnen är som bortblåst!

Jag kan skatta mig lycklig. Jag har en underbar man och två fantastiska barn. Att man inte alltid får sova och att allt ibland bara är "mammas fel" det kan jag ta för jag har det bra. Och med det sagt önskar jag er alla en underbar helg med era nära och kära. Ta vara på det du har istället för att sörja det du inte har...Lyckliga Lillebror

publicerat i Allmänt;
Gladare kille får man leta efter. Jag tror att han är så glad för att han har världens bästa brorsa =)