Yeah det blev en tjej, grattis Peter & Veronica till dottern!!!!

publicerat i Allmänt;
Idag strax efter lunch blev Peter & Veronica stolta föräldrar till en liten tjej, Jennifer blev storasyster, Janne & Bibbie blev farmor & farfar och Henke, Magnus & Mattias blev farbröder!!!!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!

Nu längtar vi efter att få snusa på det lilla underverket....

Tack Mamma!!!!!!

publicerat i Allmänt;

Detta inlägget tillägnar jag min mamma!!!

Som ni vet har vi varit nere i Helsingborg och hälsat på min föräldrar. Vi hann med 3 dagar innan Lukas blev sjuk och med sjuk menar jag SJUK. Under 5 dagar fick den stackarn inte behålla äns en tesked vatten. Jag och mamma fick torka, tvätta och vaka...
Tack mamma för att du skippade golfen med tjejerna för att torka spyor och vaka över Lukas.
Tack mamma för att du i timmar vaggat runt med Hugo så att jag fick vara med Lukas.
Tack mamma för att du var fantastisk när Lukas var så sjuk, vi är dig evigt tacksam!!!

Efter en dryg vecka började som tur var Lukas bli piggare och starkare igen och nu är han tillbaka på banan igen, tacka gudarna för det!!!!

Hugo har bara hängt med i farten och utan att vi visste ordet av det hade han ökat 600 gram i vikt och väger nu hela 5200 gram och mäter 59 centimeter!!!! Hurra amningen fungerar, jag fungerar =)

Lite bilder på mina fina killar ska ni få i dagens inlägg.

Ja just det, Peter & Veronica är inne på förlossningen och nu håller vi tummarna på att det blir bebis snart, vi längtar!!!när man är sjuk får man lite special treatment...pappa kopiornafavvisarna!!!!!

dagsutflykt till danmark

Mördarmagsjukan

publicerat i Allmänt;
Mördarmagsjukan har drabbat Lukasoch den stackarn är inte pigg alls därav inga nya inlägg. Vi återkommer när mördarbakterien gett sig av.