Jag tror det är på gång....

publicerat i Allmänt;
Det är knappt jag vågar tänka det men jag tror att bebben är på gång....
Vad gör en höggravid kvinna med förvärkar? Jo hon åker till IKEA med sin andra höggravida vännina Hanna! Call me crazy I know. Det började i bilen på väg ner till Gävle imorse, ont aj oj vad är det... ont aj oj igen vad är det som händer???? Sen har det varit så från och till hela dagen och nu börjar jag förstå att det är förvärkarna... Nu mot kvällningen har dom kommit tätare och med högre intensitet. Sen om dom kommer att hålla i sig eller avta det vet man ju aldrig men vi håller tummarna på ett aprilskämt =) I så fall har lillebrorsan rätt, han har hela tiden sagt att det ska bli på hans födelsedag.

Nu har jag nog drömt mig bort lite, innan det är färdigt får jag säkert vänta en vecka till men hur som helst så är det ju något på gång =)

Nu ska vi gå upp och skruva ihop vårt nyinköpta IKEA skrivbord som jag och Lukas köpt idag =)

Jag meddelar er vidare, ger er även en bild från igårkväll.

Earth hour

publicerat i Allmänt;
Lördagkväll hemma hos familjen Williamsson Zetterqvist. Lukas har varit på isen med pappa halva dagen och på kalas hos Ebba halva dagen och är hur trött som helst och somnar 20.00 utan protester. Sandra håller på att tända upp levande ljus i hela huset för att förbereda inför nedsläckningen och earth hour. Allt går som planerat och Jimmy kommer ner från att ha nattat Lukas vid 20.25. 

Fem minuter kvar sen är det jag, jimmy och en massa levande ljus, mysigt! Men vad händer då jo när jag är på väg upp på ovanvåningen (där Lukas sover) med den sista kandelabern då sätter så klart brandlarmet igång....... Jag med mina underbara graviditetshormoner vrålar ut: SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT FÅ HA EN TREVLIG KVÄLL!%#!!%%=%!!??? medan Jimmy kommer rusande och undrar vad det är som pågår.... Med sitt lugn stänger han av larmet, kollar till Lukas som helt otroligt nog inte vaknat sen går han ner och sätter sig i soffan. Lite småpurken men dock på väg att lugna ner mig kommer jag vankandes efter....

Innan det var färdigt blev det riktigt mysigt och vi njöt av tystnaden, lugnet och de levande ljusen i en hel timme. Hur ofta gör man det egentligen????? Alldeles för sällan insåg vi. Klockan 22.30 sov vi allihop som stockar...  

Här kommer bilder på mina killar, mörkret samt det första jag ser när jag vaknar samt det sista jag ser innan jag lägger mig.... magen. Vad säger ni om den kulan??? Inte dålig va??? Nu längtar vi efter bebben....Bebben väntar på våren och här kommer vintern... igen

publicerat i Allmänt;

Ja ha då kom det 1 decimeter snö till inatt.... Lukas och vår hund Zeb tycker det är kanon medan jag är helt övertygad om att bebben kommer vänta med att komma ut till våren är här. När kommer våren egentligen? När kommer bebben?

Igår var det fredag och final i Let´s Dance och äntligen fick Annika ta sin partner till vinst efter två andraplatser. Det gjorde ni bra Annika och (som Lukas säger) världens starka Magnus!!!!

Idag är det lördag och Jimmy & Lukas är på angeltävling med Jimmys jobb och Lukas han var så exhalterad innan dom åkte imorse att han knappt fick i sig en tugga frukost. Att få följa med Pappa och grabbarna på pappas jobb är ju lite häftigt för en 3 åring =) I em ska vi på kalas till vårt gudbarn Ebba som fyllde 2 år i tisdags. Herre gud är det 2 år sedan hon kom till världen, jag kommer ihåg det som om det vore igår.

Önska alla en skön helg!!!