Vi börjar närma oss...

publicerat i Allmänt;

Snön ligger vit på taken, endast mamman ligger vaken...
Inatt har jag sovit jätte dåligt, det tillhör ovanligheterna. Jag tror jag vet varför, detta året börjar närma sig sitt slut och vi står snart inför ett nytt år fullt av förväntningar. När jag låg där i mörkret inatt tänkte jag på året som varit och kände att det varit fyllt av både glädje och sorg.

 Höjdpunkten detta året kom till oss 22.46 tisdagen den 31 Mars på Gävle förlossning. Snabbt, intensivt och sååååå häftigt kom han som en gåva, lillebror Hugo!!! Att se Lukas bli storebror och älska sin lillebror så villkorslöst är en gåva för oss varje dag.

Chocken kom i oktober när mamma blev sjuk. Luften gick ur mig och plötsligt blev livet så otroligt skört. Tacksamheten för det man har överträffade allt annat och småproblem bleknade bort. Mamma är stark, hon kämpade sig igenom och är idag så gott som frisk. Jag är så tacksam, tacksam för att just min mamma klarade sig så bra. Mina tankar går ut till alla som kämpar eller har någon nära som kämpar mot någon sjukdom. Det är inte lätt, det är verkligen inte lätt men med allt ont kommer något gott och idag har jag fått upp ögonen för vad som verkligen betyder något.

Idag ligger oron i att inte ha ett jobb att gå tillbaka till efter föräldraledigheten, eller snarare i att jag måste börja jobba snart. Jag skulle så gärna vara hemma ett år till med barnen men tiden går så fort och nu måste jag snart börja söka jobb. Det är med blandade känslor... Tänk om det inte finns några jobb??? Tänk om ingen vill anställa mig???

Imorse vaknade jag av att Hugo satt och skrattade åt mig =) mamamamamama dadadadada
Solen kom fram och snön gnistrar ute, det är en vacker dag. Lukas kommer tassande nerför trappan sådär varm och gosig och nyvaken och jag njuter. Det tänker jag fortsätta med några dagar till. Jag tänker lägga stressen och oron åt sidan och njuta av att avsluta detta året på bästa möjliga sätt för att sedan sätta tänderna i ett nytt kommande år.

Till er alla som följt min blogg och lämnat en massa underbara kommentarer vill jag bara säga TACK!!! Och jag önskar er ett gott nytt år fyllt av glädje och kärlek. Och just det för er som följt min kamp mot kilona kan jag stolt meddela er att jag nått både delmål 1 dvs - 10 kg och delmål 2 dvs. komma ner under 70 kg!!!! Jag kan med stolthet säga att jag idag gått ner 13 kilo och väger 69, 8 kg.

Här kommer några underbara bilder för att runda av detta året.