Kampen mot kilona - update

publicerat i Allmänt;

vikt idag: 78,5 kg

vikt förra måndagen: 80 kg

viktminskning denna veckan: - 1,5 kg

viktminskning totalt: - 4,3 kg

Tjo ho hej och hå kampen fortsätter, till mina medkämpare Anna & Sussie ni är sååååå duktiga och jag är sååååå stolt över er, nu sätter vi tänderna i ytterligare 1 vecka!!!! GO GO GO

När lillebror är sjuk...

publicerat i Allmänt;
....tar storebror han om honom.
Observera plåstret på Hugos handled som Lukas så fint satt där så att lillebror ska bli bättre igen. Det är syskonkärlek =) Imorse när Hugo hade sin febertopp spelade Lukas mora träsk för honom och underhöll och Hugo satt hur nöjd som helst. SUPERGULLIGT!Vi har varit på minisemester!

publicerat i Allmänt;
I fredags packade vi barn, vänner, mat & vin och spel i bilen och drog till Dalarna. Jag, Jimmy, Lukas, Hugo, Anna, Jonas & Ebba har spenderat en underbar helg tillsammans på Sollerön i en stuga vi hyrde och i söndags åkte vi till Leksand sommarland. Jag vet inte riktigt vem som hade roligast där barnen eller föräldrarna =)
Det har varit en helt fantastiska helg fylld av skratt, bus, god mat och alldeles för mycket ........ M Y G G.................

Anna, Jonas & Ebba tusen tack för allt, ni förgyller verkligen vår tillvaro!!!!

Idag skulle jag vilja fylla hela bloggen med bilder från vår resa men det skulle ta hela natten så här kommer ett handplock av godingarna från helgen som varit, se och njut!


Observera myggbetten