Tacomåndag, sångtisdag & glassonsdag!!!

publicerat i Allmänt;

I måndags var vi bjudna på tacolunch hemma hos Veronika, helt underbart!!! Vädret var strålande, lunchen var fantastisk och barnen lekte jätte bra!

I tisdags var vi på rytmik och det var en hit. Lukas tyckte det var kanon så det var inte sista gången vi var där!!! Höjdpunkten var låten om Skåningen som skulle äta gröt med honung och bli tjock och fet...

Igår var vi på BVC och vägde och mätte Hugo. Han hade växt 1 1/2 cm på längden och hade gått upp 320 gram. Underbart!!! Årets första mjukglass intogs också igår, Lukas tog två =)

Det är inte bara barnen som tycker det är kul med studsmattan!


Syskonmys i soffan...


Nu är gungan invigd

Händelserik vecka!!!

publicerat i Allmänt;
Denna veckan har varit minst sagt händelserik men höjdpunkten var i onsdags då vi var i Gävle och hälsade på Hanna & lille Ted!!! Oh vad söt han är och oh vad mysigt det var att få mysa lite. Äntligen fick vi kort på grabbarna tillsammans som följt varann åt i mammornas magar i nio månader nu. Nu börjar nästa äventyr.

Vi har även haft en massa besökare. Kickis och Ia var förbi på torsdagen och Maria kom i dag och då passade Ia på att följa med igen =)

Bilen har fått sig en vår tvätt och vinterdäcken är nu borttagna och "vårdäcken" som Lukas säger är ditsatta.

Vi har hunnit med lekplatsen på Långnäs hela två gånger och Lukas was just loving it. Idag var vi iväg hela familjen och då njuter han som mest.

Igår såg vi faktiskt något rätt fantastiskt, en björnhona och hennes tre ungar. Det var när vi var på väg hem från Falun som vi såg något springa över vägen och sen stanna i dikeskanten.... Häftigt

Här kommer en massa goa bilder från veckan som varit. Trevlig Kväll!Våren är på väg

publicerat i Allmänt;

Idag har jag och Lukas varit ute i trädgården och lekt. Hugo sov så snällt i vagnen och tillät mamma och Lukas att ha lite egentid. Vi har bakat kakor, paj och tårtor. Vi har åkt husvagn till alaska där isbjörnarna bor och vi har lagat traktorn som fått punktering. Vilken underbar fantasi dom har barn.

Jag verkligen älskar vår trädgård och jag älskar att Lukas trivs så bra i den! Helt underbart bara... Solen har varit framme hela dagen men det har varit kallt men nog finns det tecken på att våren är på väg. Nu bara väntar vi på värmen..